valla fiat hakkında kendi düşüncelerim bir yana birde sizin düşünceleriniz eklenince "ben bu hatayı nasıl yaptım" diye kendi kendimi yiyorum. Allah bir daha bana fiat almayı nasip etmesin, Allah benden bir milyon yıl uzak etsin böyle firmayı. keşke gidip tata falan alsaydım da bu ne olduğu belli bile olmayan firmaya bulaşmasaydım. üç kağıt desen var, dolandırıcılık desen var, iş bilmeyen personel desen oooo sayamazsın, kazık fiyat desen en alası, iş arabayı satana kadar sattıktan sonra "sen kimsin" muhabbeti ve ardından gelen kazık yedek parça ve bakım maliyetleri. BİR DAHA FIAT MI ? ASLA AMA ASLA... hiç bir arkadaşım kusura bakmasın aklına da farklı bir şey gelmesin, ben bu duruma geldim 40 günde... değmeyecek bir arabaya 30 bin lira ver ondan sonra bi o kadarda yok bakımdı yok yedek parçaydı yok bilmem neydi, üstüne birde bilinçsiz, bilgisiz ve düzeysiz satış temsilcileri eklensin oh ne ala memleket... keklik bulmuşlar fırsatı kaçırırlar mı ? hak ediyoruz sanırım. ama bundan sonra benden TÖVBE...
Yer imleri