Alıntı Kronokrator Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hocam benim iş karışık biraz. ben aracı sakarya servisine vermiştim kazadan sonra. 10-15 tane sorunla geri almıştım. araya tofaşı soktum tekrar tekrar girdi araç servise fakat kıllık olsun diyemi yoksa kötü niyetten mi bilemem toplayamadılar aracı bir türlü. ön takımdaki sesten tofaşın haberi var. aracı teslim alırken bahsetmiştim bundan. daha sonra sakarya servisi yerine başka bir servis istediğimi söyledim. balıkesir servise verdiler. fakat bu ses mevzusuna orda girmedik, ki çok daha büyük sorunlar vardı o zaman. keşke söyleseydim ama arada kaynadı gitti işte. neyse yinede tofaşda halen kayıtlar. bi şekilde kaza ile ilgili bu durum. yarın servis müdürüylede görüşücem işte. olmadı yine tofaşa döner destek isterim. of çok karışık benim mevzu ya. eğer ucuz bi şekilde hallolucaksa zaten hiç katmam tofaşı kazayı felan. basarım parayı yaptırım.

arabamı inanılmaz serviyorum. ama inanılmaz derecede de soğudum son günlerde. eskiden hiç inmiyeyim sürekli arabayla gezeyim olurdum. artık evin önünde yatıyor, ihtiyaç olmadıkça kullanmıyorum. şu sorunlarıda halledeyim. yine olmazsa artık büyük bi zararla satıcam yapacak çarem yok başka.

araya sanayı olayını sokmasaydın ustelemen sonuclana bılırdı..hatta ısrarların sonucu aracı ıstanbuldakı bır bayıye bıle gondertebılırdın..ama ne soylımm senın gemıler yanmış artık..su an itibarıyle servısın haksız olduğunu bıldığın halde bıle ıspat edemessın..cunku bır çok parca değişmiş..servis işin içinde kolaylıkla cıkabılır gıt bunları nerde taktırdıtysan orda cozsunler dıye.bilirler.ve yapıcağın hiçbişey olmaz bu durumda..zaten yapsalardı ılk toplamada yapılırdı...buyuk ıhtımalle sızın işiniz halledmezler..neyse tekrardan gecmış olsun..