Sayfa 1/2 12 SonSon
24 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Sorunlar sorunlar sorunlar ...

A B
    Wisdom Words Kronokrator - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 80

Standart Sorunlar sorunlar sorunlar ...

Merhaba arkadaşlar,

Cuma günü Balıkesir servise sokuyorum arabayı.

Sıkıntılarım şöyle:

1- Ön takımda bir uğultu: tekerlek bilyaları değil, akis bilyaları da değil. Değiştirdim sonuç değişmedi. Bilya uğultusu gibi bir ses var. Diskler sürtüyor felan gibi geldi bana. Aşırı bir ısınma oluyor çünkü cantlarda felan.

2- Ön takımdan tak tuk bir ses: Kalkarken yada fren yaparken tak tık tuk gibi bir takırtı geliyor. Her durmada yada kalkmada bunu yapıyor. Sıkılmadık vida kalmadı. Salıncakları bile değiştirdim sıkıntı yine de devam ediyor.

3- Direksiyonu çevirirken gelen gacırtı: Aracı lifte kaldırdım tekelerleri kol gücüyle çevirirken felan amortisör yayından bir gacır gucur ses geliyor. Amortisör takozlarını yağladım ama ses kesilmedi.

4- El fireni çalışmıyor: Aslında çalışıyor, ama atıyor. Ve yukarı çekerken o cırt cırt ses gelmiyor. Sanki düğmesine basarak çekersinizya öyle. Servis bugün değişecek dedi.

Sorunlarım bunlar. Gerçi servise gireceğim dediğim gibi. Ama sizinde fikir ve önerileriniz varsa almak isterim.

Teşekkürler.

fikret gümüş
    fiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    34 GH 55
    Edilen teşekkür: 447

geçmiş olsun diyeyim.tam arabacılık denir ya senin meselende buna dönmüş.inşallah kısasürede toparlayıp rahat edersin yakın zamandada dilegin istediğin olur inşallah.senden önemli değil sıkma canını...

A B
    Rengi
    Yok

fikret abi ya valla o kadar canım yandıki anlatamam. nerden baksan bin lira felan harcadım yinede olmadı olmadı olmadı. sanayi ustası oldum. arabadan zerre anlamazdım. şimdi koca motoru söküp takabiliyorum hehe

Oğuz KOCA
    İl Başkanı (Isparta) izoci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Isparta
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    330
    Edilen teşekkür: 1913

geçmiş olsun..
    TSİ Jetta.

Serhat Serhat
    İl Başkanı (Kırşehir) takres - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kırşehir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1804

geçmiş olsun...bu tür masraflar insanın çok canını sıkıyor...
    Keyif BMW'Dir...

ümit başaran
    uzuncocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mardin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 480

hemşerim....2003-2005 yılları arası sehrın yollarını hatırlıyorsun umarım heryer dogalgaz kazısıydı. e şimdi heryer sıcak asvalt nerde buldun cukurları da bozdun ön düzeni çamlıkta fazla gezme)))))))))))))))
    jetta1.2 tsı comfortlıne 2012

Altan kkaraca
    legend - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 30

Alıntı Kronokrator Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar,

Cuma günü Balıkesir servise sokuyorum arabayı.

Sıkıntılarım şöyle:

1- Ön takımda bir uğultu: tekerlek bilyaları değil, akis bilyaları da değil. Değiştirdim sonuç değişmedi. Bilya uğultusu gibi bir ses var. Diskler sürtüyor felan gibi geldi bana. Aşırı bir ısınma oluyor çünkü cantlarda felan.

2- Ön takımdan tak tuk bir ses: Kalkarken yada fren yaparken tak tık tuk gibi bir takırtı geliyor. Her durmada yada kalkmada bunu yapıyor. Sıkılmadık vida kalmadı. Salıncakları bile değiştirdim sıkıntı yine de devam ediyor.

3- Direksiyonu çevirirken gelen gacırtı: Aracı lifte kaldırdım tekelerleri kol gücüyle çevirirken felan amortisör yayından bir gacır gucur ses geliyor. Amortisör takozlarını yağladım ama ses kesilmedi.

4- El fireni çalışmıyor: Aslında çalışıyor, ama atıyor. Ve yukarı çekerken o cırt cırt ses gelmiyor. Sanki düğmesine basarak çekersinizya öyle. Servis bugün değişecek dedi.

Sorunlarım bunlar. Gerçi servise gireceğim dediğim gibi. Ama sizinde fikir ve önerileriniz varsa almak isterim.

Teşekkürler.
    aracın km kaç valla bizdeki o kadar km yapmış 2 senedir bizde 20 25 bin km yaptık hiç böle sorunla karşılaşmadık hatta hiç sorunla karşılaşmadık yağ su başka bişey yok nazar değmesin valla geçmiş olsun sana inşaalh en kısa sürede sorunlarından kurtulursun

A B
    Rengi
    Yok

araç 140 binde. fakat km ile alakası yok olayın. ben 130 da aldım aracı. aldığım hafta tır aldı altına arabayı

sonra sakarya samtaş servisi becerip toplayamadı aracı. o günden beri bu sorunlarla boğuşuyorum.

arkadaşlar geçmiş olsun diyip geçmeyin. yok mu başına gelen yada bi fikri olan bu sorunlar karşısında?

ümit yollar halen aynı dostum. ama balıkesir yollarından kaynaklanmıyor işte bu sıkıntı. sıkıntılar başka başka yerlerden .. ah ah

Altan kkaraca
    legend - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 30

tekrar çok geçmiş olsun cana gelmesinde mala gelsin önemli deil inşallah yakında sorunlarınızdan kurtulursunuz

murat imre
    operatormurat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35ufc68
    Edilen teşekkür: 1038

bahadır kazadan sonra serviste gözden kaçan ustaların bakmadığı bişeyler olmasın? usta bayağı masraf etmişsin,z rot fişek falan nevarsa kalan onlarıda,bir yenilet bakalım...
    punto kadar zevk verseydin güzelim,vites yerine elinden tutardım sevgilim...

A B
    Rengi
    Yok

z rot'u daha önce değiştirmiştim murat abi, fişeklerde değişti salıncaklarla beraber. bunlar hep kazadan sonra oldu işte. bakalım yarın servis teşhisi koysun eğer kaza ile alakalı bir durum varsa ödemem zaten.

onur kaya
    kara kız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 DY 2468
    Edilen teşekkür: 303

eğer kazadan sonra olduysa neden para veriyosun tamırı ıcın.?.servıs elemanları adam gibi yapsalardı ısıni zaten bu sorunlar olmazdı...aracın toplandıktan sonra bu sorunlarla mı teslım aldın aracı?..kaza nezaman oldu? ne kadar zaman sonra sorunların başladı? bunları oturup bi dusunmek lazım..kazadan sonra randıman alamadıysan eger servısle olayını çözmen gerekırmış..araya sanayı falan karıstırmasaydın servısı usteledığınde yaparlardı gereklı olan tum parcalarıda değiştirirlerdi..sonuç itibarıyle kaskodan yada trafık sıgortasından alınan bı ucret var..senın tamır ıcın elın cebıne belkı o an gıtmıyor ama sonrasından 1000 lira harcamıssın ama sonuç yıne husrann..gecmiş olsun keske bıraz usteleseydın servısee kardeşimm

onrky
    1.4 starjet 95hp

13. Bu mesaj için teşekkür edenler:

A B
    Rengi
    Yok

hocam benim iş karışık biraz. ben aracı sakarya servisine vermiştim kazadan sonra. 10-15 tane sorunla geri almıştım. araya tofaşı soktum tekrar tekrar girdi araç servise fakat kıllık olsun diyemi yoksa kötü niyetten mi bilemem toplayamadılar aracı bir türlü. ön takımdaki sesten tofaşın haberi var. aracı teslim alırken bahsetmiştim bundan. daha sonra sakarya servisi yerine başka bir servis istediğimi söyledim. balıkesir servise verdiler. fakat bu ses mevzusuna orda girmedik, ki çok daha büyük sorunlar vardı o zaman. keşke söyleseydim ama arada kaynadı gitti işte. neyse yinede tofaşda halen kayıtlar. bi şekilde kaza ile ilgili bu durum. yarın servis müdürüylede görüşücem işte. olmadı yine tofaşa döner destek isterim. of çok karışık benim mevzu ya. eğer ucuz bi şekilde hallolucaksa zaten hiç katmam tofaşı kazayı felan. basarım parayı yaptırım.

arabamı inanılmaz serviyorum. ama inanılmaz derecede de soğudum son günlerde. eskiden hiç inmiyeyim sürekli arabayla gezeyim olurdum. artık evin önünde yatıyor, ihtiyaç olmadıkça kullanmıyorum. şu sorunlarıda halledeyim. yine olmazsa artık büyük bi zararla satıcam yapacak çarem yok başka.

eski puntocu yeni lineacı
    halils2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 1276

geçmiş olsun kardeşim

Ozan Özcan
    matushella - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Gri

Aracın güvenli bir yanı kalmamış ve bukadar sorunlada zevk alınması zor o araçtan. Çok geçmiş olsun size. Tamirle uğraşmaktansa satmak daha mantıklı geliyor bana.

onur kaya
    kara kız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 DY 2468
    Edilen teşekkür: 303

Alıntı Kronokrator Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam benim iş karışık biraz. ben aracı sakarya servisine vermiştim kazadan sonra. 10-15 tane sorunla geri almıştım. araya tofaşı soktum tekrar tekrar girdi araç servise fakat kıllık olsun diyemi yoksa kötü niyetten mi bilemem toplayamadılar aracı bir türlü. ön takımdaki sesten tofaşın haberi var. aracı teslim alırken bahsetmiştim bundan. daha sonra sakarya servisi yerine başka bir servis istediğimi söyledim. balıkesir servise verdiler. fakat bu ses mevzusuna orda girmedik, ki çok daha büyük sorunlar vardı o zaman. keşke söyleseydim ama arada kaynadı gitti işte. neyse yinede tofaşda halen kayıtlar. bi şekilde kaza ile ilgili bu durum. yarın servis müdürüylede görüşücem işte. olmadı yine tofaşa döner destek isterim. of çok karışık benim mevzu ya. eğer ucuz bi şekilde hallolucaksa zaten hiç katmam tofaşı kazayı felan. basarım parayı yaptırım.

arabamı inanılmaz serviyorum. ama inanılmaz derecede de soğudum son günlerde. eskiden hiç inmiyeyim sürekli arabayla gezeyim olurdum. artık evin önünde yatıyor, ihtiyaç olmadıkça kullanmıyorum. şu sorunlarıda halledeyim. yine olmazsa artık büyük bi zararla satıcam yapacak çarem yok başka.

araya sanayı olayını sokmasaydın ustelemen sonuclana bılırdı..hatta ısrarların sonucu aracı ıstanbuldakı bır bayıye bıle gondertebılırdın..ama ne soylımm senın gemıler yanmış artık..su an itibarıyle servısın haksız olduğunu bıldığın halde bıle ıspat edemessın..cunku bır çok parca değişmiş..servis işin içinde kolaylıkla cıkabılır gıt bunları nerde taktırdıtysan orda cozsunler dıye.bilirler.ve yapıcağın hiçbişey olmaz bu durumda..zaten yapsalardı ılk toplamada yapılırdı...buyuk ıhtımalle sızın işiniz halledmezler..neyse tekrardan gecmış olsun..

onrky
    1.4 starjet 95hp

A B
    Rengi
    Yok

ya arkadaş parasıylada olmuyor melet. servisin sıkıntı çıkardığı yok zaten. değişen parçalar belli. servisin değiştirdikleriyle benim sanayide değiştirdiklerim arasında bir sıkıntı yok.

servisin değiştirdiği bir akis problemi var. onu yeniden değiştirdiler ama o takur tıkır ses yinede gitmedi. bulamıyorlar sorunu. araç halen serviste. bu gece orda yatacak. sabah 9 dan beri uğraşıyor adamlar.

A B
    Rengi
    Yok

evet el freni tabancası kolu vs. komple değişmiş. burda sıkıntı kalmadı.

kalkışta ve frenlemede gelen tak tuk sesi rot milinden kaynaklanıyormuş. servis iyi niyet kapsamında hiç bir ücret almadı.

amortisör yayı ve uğultu sesine de pazartesi bakacaklar.

bendeki son durum bu

amortisörle ilgili fikri olan var mı? direksiyonu çevirirken zorluyor amortisör yayı. gacır gucur ediyor.

bu arada samtaşda takılan sol aks hatalı çıktı. onuda ücret almadan değiştirdiler.

murat imre
    operatormurat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35ufc68
    Edilen teşekkür: 1038

hayırlısı hocam bunlarda geçecek elbet,az kalmış ...
    punto kadar zevk verseydin güzelim,vites yerine elinden tutardım sevgilim...

A B
    Rengi
    Yok

pazarteside işte uğultuyla amortisördeki sesi kestikmi tamamdır. bekle beni türkiye turu

Sayfa 1/2 12 SonSon