istanbul-beylikdüzü birmota geçen hafta c.tesi gittim. zaten aracımı oradan almıştım. garantim devam ediyor ama 31 aralık 2009 a kadar. uzatsamda en fazla mayıs 2010 a kadar uzatılabiliyormuşum bu konu kafamı kurcalamaktayken bir arkadaşım bir bahane ile servise gitmemi böylece garanti bitince ileride oluşabilecek sorunların şimdiden önünü alabileceğimi söyledi . bende beylikdüzü birmota gittim. motorda uzun yol yaptıktan sonra rölantide çok hafif ara ara sarsıntı duyduğumu beyan ettim.itiraf edeyim tek amacım arabanın motorunun komple kontrol edilmesiydi. saat 8,30 da servisteydim zaten randevum vardı. çok iyi karşıladılar. aracı teslim aldılar şikayeti dinlediler ve beni müşteri bekleme yerine yönlendirdiler. çay kahve makinası koymuşlar ücretsiz alabiliyorsunuz, wireless var vs vs. canım sıkıldı servisin için sürekli dolaştım arabalara baktım inceledim vs vaktimi geçirdim.saat 12,30 gibi aracımı teslim aldım.tabi ondan önce ustayla birlikte arabamla bir tur attık uzun uzun konuştuk vs. bana aracı gösterdi vs vs. komple motoru inceledikleri herhangi bir sorun olmadığını sadece manifoldlardan birinde hafif çatlak olduğunu ama önemli birşey olmadığını garanti devam ettiği için riske atmadan hemen değiştirdiklerini söylediler. birşey olursa tekrar getirmemi söylediler. ilk FIAT servis deneyimi olarak benden geçer not aldı.