Alıntı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu konunun bayi ya da servisle alakası yok Gizem Hanım. Siz de bir fiat çalışanısınız sanırım, bunu bilmeniz gerekir.

Olay şu;

Teyp ve hoparlör fiatın ürettimi değil. Üretici firma standart garanti süresi boyunca ürününün arkasında ama garanti süresi bitince tayp ve hoparlörde herhangi bir arıza olduğunda bunu garanti kapsamında değerlendirmiyor. Bu açıklamalar uzatılmış garanti sözleşmesinde açıkça yazar. Yanı durum Fiat'ın sergilediği, çoğu arkadaşların da benzer yorumlarda bulunduğu sat-kaç mantığı asla değil. Bu markada olduğum için söylemiyorum ama net bir şekilde ifade edebilirim ki; satış sonrasında en az sorunun yaşandığı marka Fıat markasıdır. Hemen hemen her markadan arkadaşlarım var, oturup dinleseniz şaşarsınız gerçekten. 95 den beri bu markadayım, hem mutfağında hem de vitrininde çalıştım ve bu konuda fikrim asla değişmez.
Gülay hanım sözleşmeyi aramadan önce okudum.böyle bir madde yada ses sistemiyle alakalı birşey yok sözleşmede.Asıl sorun ise kolonu değiştirmiyosun ama bari müşterinle doğru düzgün konuş dimi oda yok.Zaten beni sinirlendiren en büyük etken bu.sözleşmede böyle birr madde olmadığını söylüyorum hanfendiye sözleşmede teker teker yazmaz diyor verdiği cevaplar gerçekten kalitesiz cevaplar.ne sorsam yetkili değilim cevabını alıyorum.Belki kolonda bir problem vardı diyorum problem olsa şimdi ortaya çıkar diyor yaa inanın komik.Ömür testinden ar-ge den haberi bile yok.nolursa olsun bende bu işin peşini bırakmıycam yazıyla sözle ulaşmam gereken heryere ulaşıcam.ne yani motor arızalansa hızlı mı gittin dicekler yaa)mantığa bak..