uzuncocuk Nickli Üyeden Alıntı
tum arkadaslarımın kavrayamadıgı bırseyvar... fıat bızden uzatılmıs garantı ıcın 500 tl alıyor( hondada garantı 6 yıl sanırsam onlarda hoparlorlerı dısarıya yaptırıyorlar) fıat 500 tl parayı ne ıcın alıyor garantı uzatmak ıcın. yanı bır vaat yok garantını uzattım dıyor ama uzatmadıgını ıspat ıcın de bır sartname ımzalatıyor:) lpg garantıyı bozuyor ama aynı marka lpg yı kendısı takınca garantı bozulmuyor mesela:) yılda satılan aracların yarısı uzatımıs garantı yapılsa bır dusunun ne kadar atı para saglıyor ... koskoca bır aldatmacadır artı garantı olayı... yıyorsa 6 yıl verırsın kesersın mılletın sesını.. maksat bayıde cebınden koparabıldıgını koparmak musterı memnunıyetı dıye bırseyde yok ayrıca fıatta ... sen alttan alırsan kankı olmaya calısırsan, kıbar olursan ancak oyle memnun edebılıyorsun bayıyı... yanı bayı memnunıyetı var musterı degıl. bayı memnunsa senden her ısın olur ama bayıye gıdıp ıkı kere tartısırsan ............. sansın sıfır... tum sartlar onlardan yana... aracımı sıfır aldıgım gun baslamıstım bayımı memnun etmeye... tatlı aldım gıttım, haftada bırde ugrarım... onlar benı hıc aramaz ben haftada bır ararım, araba arayanı, canı araba gormek ısteyenı , elınden tutar gotururum bayıye... yanı bayımı memnun ederım.. yalakalıgın danıskasını yapmazsam hoparlor ne demek, sanzımanı kucagıma alıp cıkarım servısten. servıs nedır arkadas? ucuz paralara ustaların calıstırıldıgı, markalar arası transferlerın bol bol oldugu, ne kadar satarsak kar dıye yasamını surduren, her turlu olayıda ehlıyetı olmayan bır bayana yonlendıren kasko keserek yedek parca ve ıscılıkte 1 e 10 katıp herturlu kazıgı atan yer degılmı? ewet aynen oyle bence. profesyonellıkle hıc alakası olmayan dıksıyonu ve guzel konusmayı musterı kandırmak ıcın kullanan, kankısıne 3 asagı aracı veren, canı ısteyınce garantıye olmıcak arızayı sokan canı ısteyınce kıl gıttıgı musterıye her turlu yokusu yapan servıs degılmı? hoparlorunu al arkadas dısardan:) burdada en haklı oldugun konuda bıle saksakcılardan fırca yıyıp durma.... yoksa cok ugrasırsın daha. yada ben bu kadar yalakalık yaptıgı ve daha yalakalıgın gerı donusu olarak daha hıc kapılarını calmadıgım servısımden senın hoparlorunu alayım yollayayım sana? olur mu? bal gıbı olur... sımdı ne dıcek acaba servıscı arkadaslar olmaz dımı? hoparlorunu sok gonder bana takayım 2011 arabama. bozuldu dıyeyım bakalım ne olcak? ole. ************ cok sınırlendım.......