İşte yine Türkiye gerçeğine geliyoruz. işi bitirene kadar herşey. Fiatta değil bu sadece. Ben Garanti bankasında bir gün yüklü bir miktarda para ile işlem yapınca eleman bana emeklilik sigortamızdan haberiniz var mı dedi. Yok dedim. Peki para biriktiriyor musunuz dedi; yok dedim. İşte bu emeklilik sayesinde para biriktirme şansınız var dedi. Nasıl olduğunu anlattı. Ayda belirli miktar ödüyorsunuz, daha sonra çekmek isterseniz yatırımınızı faizli de alabiliyorsunuz dedi. Yani dedim 200 TL yatırayım ayda, bir sene sonunda 2400 TL+ faiz mi dedim. Evet dedi. Bir çakallık yok değil mi diye sorduğumda olur mu öyle şey beyefendi biz Garanti bankasıyız dedi. Gayet uygun geldi . OK dedim. Yarım saatte işlemleri halletti. Tabi bir sürü karınca yazısı ile yazılmış kağıtlara imza attım okumadan. Sene sonunda paramı almak isteyince bana telefonda müşteri hizmetlerindeki bayan: 300 TL +bilmem ne faizi kesmemiz gerekiyor dedi. Çok uzatmadan sona geleyim; ilk telefonumdan itibaren 1 ay sonra ancak paramı 400 küsürat kesilerek aldım. Yani anlayacağınız her zaman dikkatli olmak gerekli. Eğer ki Fiat'ın garanti uzatmasında kolonlar yada bu şu o dahil değil diyorsa ve de biz imza atıyorsak olay bitmiştir. İtiraz edemeyiz.