alma piyasası yktr parçası yktr
Arkadaşlar bir arkadaşım 94 model kia sephia alacak.6000 tl anlaşmış ancak yedek parçası bulunur mu?pahalımıdır?aracın piyasası varmıdır? diye bana sordu.Bende üye olduğum bir forum var akşama bir sorayım bilgisiolan varsa yardımcı olur dedim?Bu araç hakkında bilgisi olan var mı acaba?yorumlarınızı yazarmısınız?şimdiden teşekkürler
alma piyasası yktr parçası yktr
TSİ Jetta.
6000 tl ye kia yerine renault brodway vs. serisini tavsiye ederim..alırsanız son sahibi olursunuz bana kalırsa..yedek parça sıkıntısı çekersiniz..
Benim müdürümde vardı aynısı.Kullanma şansım da olmuştu.Gayet başarılı,konforlu bir araçtı.Yaklaşık 1 senelik tüpü de vardı sorunsuz çalışıyordu.Bence broadwayden katkat daha iyi bir araç.Sanayide gittiği bi usta vardı parçaları buluyordu hatırladıgım kadarıyla ama araç yıllarca çok temiz bakıldıgı ıcın sorunsuzdu,arkadaşınızın alcağı aracı bılemıyorum ondan ama o paraya kesınlıkle alınıp bınılcek bir araç.Müdürümün aracı 100 beygirlik modeliydi.Hatırladıgım kadarıyla 80 liği filan da olması lazım bi kaç tipi var diye hatırlıyorum
renault tofaş serisine göre çok daha kalitelidir ama piyasa çok önemli abi o araç ona kardeş olur satamaz maalesef
bende biliyorum iyi bir araç fakat iyi olmakla bitmiyor malesefbir araç alırken bazı kriterleri gözden geçirirsiniz..ben almam..alanada mani olmam
![]()
sabah konuşcaz artık işyerinde klima bile varmış araçta yaa.otomatik cam filan.bilmiyorum kendisi bilcek artık
aynen öyle araç donanım olarak gayet zengin
kimse piyasası yok demiş ama benim müdür ilan verdikten 10 gün sonra sattı istediği fiyatın biraz altına
yani 6.000 liraya alıncak arabadır hani 26.000 tl olsa neyse 2.eli için birşeyler diyecem ama bu miktar için bence alınır
Ben olsam o paraya yerli araç yerine Kia ya binerdim.Parçasıda bulunur bir yerlerden bence Kia
94 model arac belkı cok temızdır fakat sunu soyleyeyım yedek parcası bulundugun sehırde buyuk bır ıhtımal tek bır ustada vardır oda fahıs fıyattan satıyordur kia zaten ülkemızde cok tutulan bır arac degıl satmaktada zorluk yasayabılr ama en önemlisi yedek parca Ank.Seat ibiza 93 model tek bır Sere...sizde var Ank.tüm servıslerı gezmıstım herkes o adamın dısnda bulamayacagımı soylemıstı cıddende oyleymıs sacromec sarısı parcasına ıhtıyacım oldu o model tofasın,reno,pejo tum araclarındakı fıyatı 5 tl ıdı ben mecburen 55 tl ye almıstım ıkı adete 110 tl verdım evlat acısı gıbı oturmustu ıcıme en sonda sattık arabayı
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri