Utanacak hiçbirşey yok. Yeri geldi mi dünyanın kazığını atıyorlar. boya koruma ne ki birmot için.
Arkadaşlar az önce Beylikdüzü birmot'tan aradılar. Aracımı 1 hafta önce servise götürmüştüm. Memnun kalmadığım bir şey olup olmadığını sordular. Bende aracım iyi yıkanmadı diye belirttim. gerçektende hiç iyi yıkanmamıştı. Buna karşılık ilk önce pasta cila hediye ettiler bende araç yeni pasta attırmam dedim bunun üstüne ücretsiz boya koruma işlemi hediye ettilerHediyeyi alırken pazarlık ettim kendimden utandım
![]()
Utanacak hiçbirşey yok. Yeri geldi mi dünyanın kazığını atıyorlar. boya koruma ne ki birmot için.
ne boya koruması abicim zaten sürdüğü en fazla 30 liralık cilaadı cafcaflı sadece BOYA KORUMAAA
![]()
ilk başta pasta cila verelim demişlerdi ama istemedim yeni boyaya pasta gereksiz. Çok birşey beklemiyorum bende aslında adı boya koruma. Benden parasını çıkarttı zaten bakımda![]()
çıkartmaz mı yaaaaboya koruma denen işlemi serviste yaptırmıcan..
Ozan ucretsız boya koruma hedıye ettıler ''Hediyeyi alırken pazarlık ettim kendimden utandım'' anlamadım ben bu ısı hedıyenın parasınımı aldılar hedıye adı ustunde beles sana verılen cebınden paran cıkmadan yapılan edılen sey beles oldugundan dolayıda sen mutlu oluyon hedıye budur
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Lafı ağzımdan aldın Zeynel.
Hediye herzaman güzeldir...utanılacak bişey yok... Takma kafana...
beleş olsun bizim olsun![]()
helal olsun hakkın neyse onu al onlarda işlerini güzel yapsınlar sen onlara servis ücretini öderken bir güzel alıyorlar
boya koruma onlar içinn nedir kiyaptırın sonra çirkeflik yapın yaza doğru tekrar yaptırmalarını sağlamaya çalışın
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri