Alıntı ozay06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İnşallah polis tutanak konusunda sana sıkıntı yaratmaz
4 yıl önce arabamızı alışverişi yapmak üzere gittiğimiz pazarın yanına park ettik Döndüğümüzde aracın sol arka çamurluğunda göçük ve tamponunda kırık vardı Aracın kaskosu olduğu için karakolu aradık Durumu anlattık Karşımızdaki polis arkadaş araçta çok hasar yoksa karakolun önüne gelmemizi ve tutanağı burada tutacağını belirtti Bizde aracı karakola götürdük Sonra polisler geldi araca baktı daha sonra komiser yardımcısı geldi "Ben bu araca tutanak tutmam sen bize hafif hasar demiştin bunda enaz 2500 tl lik hasar var" dedi Bizde ne yapacağımızı şaşırdık Ben polise "ben aracımı keyfi olarakta vursam bile kasko öder sizin göreviniz tutanak tutmak değil mi?" dedim Biraz restleştik ve karakoldan tutanaksız çıktık Daha sonra aracı yaptıracağımız özel servise gittik oda bizi yakınındaki karakola götürdü ve durumu anlattı Polisler araca uzaktan bakıp tutanağı tuttular Diğer polisin 2500 tl dediği hasarı kaskodan 450 tl ye yaptırdık Servisteki arkadaşa polis bize neden tutanak tutmadı diye sorduk Oda bize siz onun derdini anlamamışsınız dedi Bende sadece burası Türkiye artık kime güveneceğimizi şaşırdık dedim

Polis tutanak tutmadı araba öyle duruo cam tuz buz olmuş şekilde bana şahibeli geldi diyo tatbikatta hiç böyle bişey görmedik diyo ya benmi kırdım dedi ve tutanak tutmadı yarın napcam hiç bilmiyorum polisler gidip suçluları bulmaz işlerini yapmaz gelir film'e ceza yazar onu yapar bunu yapar bi tutanak tut dedim arkasını döndü gitti insan değiller yani.. beyan'lada olmayabilir yüksek hasar dediler en sonunda takla attırcam arabaya.