Geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın.
Servis olarak da Medos otom. tercih edebilirsiniz.
Forum üyelerine ayrıca yardımları olduğu söyleniyor.
Merhaba arkadaslar,
bugun otoparkta geri cikarken tamponun altina giren demir tamponumu kirdi. Kopcalari koptu sadece onden tutuyor. Buyuk ihtimal tamponum degisir. Detayli resimler cektm fakat telefonun kablosunu kaybettim bu yuzden bugun ekleyemiyorum.
Kasko herhangi bir servise gidip beyan ile yaptirabilirsin dedi, beni cok sallamayacak duzgun calisacak nereyi tavsiye edersiniz. Alternatifler;
TEK-KAR OTOM.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.
Adres: E-5 YANYOL NO:11
Servisler: Yetkili Servis
Tel: 0216 473 71 40
İl: İSTANBUL
KIRMAK OTO TİC A.Ş.
Adres: ANKARA ASFALTI KURFALI MEVKİİ
Tel: 0216 452 09 29
FIRAT OTO
Adres: CEVİZLİBAĞ ÇIRPICI YOLU NO:1/1
Tel: 0212 481 97 70
HALİÇ OTOMOTİV TİC VE SAN.A.Ş.
Adres: EKREM KURT BULV TEZ SOK NO:3
Tel: 0212 542 27 70
Araci yetkili servis disinda yaptirmayi dusunmuyorum. Kaskom Dubai Group sigortadan Fatih ve Maltepe cevresindeki anlasmali yetkili servisler bunlar.
Tek-kar nasildir, Firat oto da olabilir tecrubelerinizi bekliyorum.
Geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın.
Servis olarak da Medos otom. tercih edebilirsiniz.
Forum üyelerine ayrıca yardımları olduğu söyleniyor.
geçmiş olsun fırat oto veya haliç oto gayet güzeldir haliç otoyla orçun abinin samimiyeti var diye biliyorum bi danışın isterseniz
Merhabalar.... Emre kardeşim çok çok geçmiş olsun... Çorlu Haliç Oto ile Bayaa Samimiyim ve İstanbul Haliç Otoyla senin sorununu çözebilirim... Yarın sabah serviste olacağım 9dan itibaren 0 532 673 99 05 telefon numaram eyer müsait olursan ararsın seni orada irtibata geçeceğin ve seni yönlendireceğim kişiyi bildiririm... Yardımcı olmaya çalışırım.... Olurumda merak etme sıkma kendini... Çorlu haliç oto listede olsaydı keşke buyurup gelseydin misafirim olsaydın Çorlu Haliç Oto'da harika bir işçilikle sorununu çözerdik.. Ama dert etme Bakırköy Haliç Oto'dada sorununu çözeriz....
cok tesekkur ederim, yarin sabah getiremem soylede bir sikinti var yarin kaskomun son gunu yeni police kesilecek. firma degistirecektim mecburen bu firmadan devam edecegim; carsamba gunu de servise basvurup beyan ile tamponu yaptirmayi dusunuyorum.
daha once halic otoya gitmistim, cengiz bey vardi satis muduru sanirim; kucuk bir servis ama ilgi alaka iyiydi.
orcun abi sali gunu ararim seni bir organizasyon yapariz, ilgine cok tesekkur ederim.
geçmiş olsun.. daha beterinden korusun..
Tamam emrecim... Ben yarın servise bakıma gidicem oradan istanbul haliçile ilgili kişi ve kişilerin telini alırım konuşuruz gene...
Geçmiş Olsun Allah Beterinden Korusun.
Geçmiş olsun sisifos...
herkeze geçmiş olsun
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
tesekkurler arkadaslar.
Gelisme olarak sigortacim yeni policeyi yapti fakat 10 gun sonra gotur dedi. Bu yuzden beklemeye gectim, simdilik tamponu koli bandi ve halatla tutturdum araci cokta kullanmiyorum.
gelismeleri yazarim..
Herkese teşekkürler. Medos'a bıraktım arabayı. Seda hanım gayet ilgilendi sağolsun. Haftaya kavuşacağım Puntişime![]()
Geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın.
En kısa sürede puntişine kavuşmanı dilerim![]()
arkadaslar bugun araci Topkapi Firat Oto'ya biraktim. Halic Oto'ya birakmak istesemde evime-isime uzak olusu tercihimi bu yonde kullandirdi.
Once auto king'e gittim; tamponu takariz mini onarimdan ama komple boya lazim 220 lira ekstra lazim dediler..
donuste ustamin yonlendirdigi bir kaportaciya goturdum 50 liraya hallederiz dedi bi soktu baktik panel kirilmis farlar 2 parmak one gelmis, servise gotur dedi bende en yakin servise goturdum.
panel kirilmissa 2500 lira tahmini hasar varmis; gelismelerden haberdar ederim.
ilgilenen herkese cok tesekkur ederim![]()
Bugun araci servistem aldim arkadaslar.
Tampon Auto King'de mini onarimdan tamir edilmis, radyator RS radyatorde tamir edilmis. Panel, davlumbazlar degismis, boya iscilik klima gazi antifiriz toplam 1200 lira fatura kesmisler.
Boyaya tam bakamadim malum yagmurlu hava ama sanki 1 ton koyu olmus gibi, artik kismet yapacak bir sey yok. Dubai Group sigortadan cekincelerim vardi hic yormadan hallettiler, fatura onayi icin acentem devreye girdi 1 saatte cikis aldik. (buyuk bir acente secmemin faydasi oldu)
ekte kaza resimleri mevcut, bitmis halini cekemedim yagmurdan ilgilenen herkese tesekkur ederim.
Cok geçmiş olsun allah kotusunden korusun
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri