gecmıs olsun en cok bende bundan korkuyorum
Arkadaşlar yine bi aksilik peşimi bırakmıyor. cam tavana dükkan önünde taş attmışlar. arabamın cam tavanı patlamış polis tutanaksız birmota gittim beyanla olmaz dedi geri gönderdi. simdi tutanak tutturcam polisten fakat artık sorun yaşamak istemiyorum şu servislerle hangi servise gideyim hasar bölümü iyi olan ???
Repair
gecmıs olsun en cok bende bundan korkuyorum
halla hallaçok çok geçmiş olsun sen bi horoz,kuzu kes bişi
koç kestim ilk aldıgımda kabul olmadı heralde bidaa kesicem bişiyler![]()
Repair
bunu yapan insn mı yav geçmiş olsun![]()
TSİ Jetta.
Sen Bence En İyi Servisi Araştırmak Yerine Hemen Beyan İçin En Yakın Karakola Git Ve Tutanağını Al. Yoksa Kaskoylada Başın Sıkıntıya Girer. Çok Pahalı Bir Malzeme. Geçmiş Olsun. Bir Kan Akıt Tabi Bu Horoz Olmaz ...
geçmiş olsun... insanlıktan nasibini almamış canavarlar...
yuhh bunu yapanlar insan dışı varlıklar geçmiş olsun
cam tavan olması daha iyi saç tavan olsaydı tavan yamulacaktı.. işin daha zor olacaktı cam en azından değişebiliyor.. geçmiş olsun tutanakda geç kalmayın
_NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ben bir Türküm!!!
Ben;
Orta Asyadan Türeyen,
Anadoluda Büyüyen, Avrupa iclerine Yürüyen TÜRK´üm.
Ben;
Atillayi, Yavuzu, Fatihi var eden, krallari, imparatorlari kendisine Yar eden, Düsmanina dünyasini dar eden TÜRKüm.
Ben;
Damarlarinda asil kanin aktigi irkim, Benden bahseder destanim,Agitim,TÜRKüm,ben TÜRKüm,
taa iliklerime kadar MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`üm!!!
Ya Siz Kimsiniz ???......____
Kaskonla görüşsen sana daha iyi yol çizmen için yardımcı olucaklardır... Geçmiş olsun...
geçmiş olsun kardeşim bende horoz kestim olmaz dediler koyun kestim ama olanla ölene çare yok. inşallah yapıldıktan sonra sorun çıkarmaz.
geçmiş olsun...
yapanın eline ne geçti acaba...
gecmış olsun nıhat![]()
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
İnşallah polis tutanak konusunda sana sıkıntı yaratmaz
4 yıl önce arabamızı alışverişi yapmak üzere gittiğimiz pazarın yanına park ettik Döndüğümüzde aracın sol arka çamurluğunda göçük ve tamponunda kırık vardı Aracın kaskosu olduğu için karakolu aradık Durumu anlattık Karşımızdaki polis arkadaş araçta çok hasar yoksa karakolun önüne gelmemizi ve tutanağı burada tutacağını belirtti Bizde aracı karakola götürdük Sonra polisler geldi araca baktı daha sonra komiser yardımcısı geldi "Ben bu araca tutanak tutmam sen bize hafif hasar demiştin bunda enaz 2500 tl lik hasar var" dedi Bizde ne yapacağımızı şaşırdık Ben polise "ben aracımı keyfi olarakta vursam bile kasko öder sizin göreviniz tutanak tutmak değil mi?" dedim Biraz restleştik ve karakoldan tutanaksız çıktık Daha sonra aracı yaptıracağımız özel servise gittik oda bizi yakınındaki karakola götürdü ve durumu anlattı Polisler araca uzaktan bakıp tutanağı tuttular Diğer polisin 2500 tl dediği hasarı kaskodan 450 tl ye yaptırdık Servisteki arkadaşa polis bize neden tutanak tutmadı diye sorduk Oda bize siz onun derdini anlamamışsınız dedi Bende sadece burası Türkiye artık kime güveneceğimizi şaşırdık dedim
Nihat kardesım gecmıs olsun bu aksılıkler mı dıyelım sansızlık mı diyelım hep senı buluyor kardesım demekkı koc yetmemıs senın arabaya danaya girseydın kurtarırdın neyse kardesım tekrar gecmış olsun tavsıyem merkez servıs olabılır.
Captaİn Jack Sparrow
Çok geçmiş olsun Nihat, yapan hayvanların da elleri kırılsın. Bu arada bir tek seni bulmuyor bu aksilikler, üzülme, ben de saçmasapan şeyler yaşadım, yaşıyorum da.
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
Polis tutanak tutmadı araba öyle duruo cam tuz buz olmuş şekilde bana şahibeli geldi diyo tatbikatta hiç böyle bişey görmedik diyo ya benmi kırdım dedi ve tutanak tutmadı yarın napcam hiç bilmiyorum polisler gidip suçluları bulmaz işlerini yapmaz gelir film'e ceza yazar onu yapar bunu yapar bi tutanak tut dedim arkasını döndü gitti insan değiller yani.. beyan'lada olmayabilir yüksek hasar dediler en sonunda takla attırcam arabaya.
Repair
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri