bugün dikkatsizlik sebebiyle sol on tarafı yoldan gecen bir araba goturdu. yola biraz fazla çıkınca adam da kurtaramadı haliyle.
soracağım su; sol on tamponda çizikler var sol on far cami dağıldı, kaportanin fara yakın olan kısmında ezilmeler var. bu durumda kaskoyu deldirecez sanırım ama servise mi gitsem yoksa İstanbul Anadolu yakasında tavsiye edeceğiniz bir servise mi gitsem bilemedim. bu arada arabanın garantisi devam ediyor?
ne tavsiye edersiniz?
Konu PuntoMan tarafından (20/12/2010 Saat 15:25 ) değiştirilmiştir.
Geçmiş olsun
geçmiş olsun..ilk ve son kazanız olur inş...
kasko ve garantiniz var yetkili serviste yaptırmanızı öneririm
geçmiş olsun... önce bir ne kadara mal olur onu araştırın. sonra kaskodan yaptırmaya karar verin.
Geçmiş olsun. Son olur inşallah.
gçmiş olsun servise git derim en azından garantili olur
TSİ Jetta.
Geçmiş olsun.
geçmiş olsun, kaskodan halledin bence başınız ağrımasın. Benim bir yakınım kaskoyu bozmayım diye yaptırmadı,kendim hallederim dedi,sonra acayip fazla masraf çıktı pişman oldu.
geçmiş olsun, hasarsızlık indiriminiz ne kadar? hasarsızlık koruma klozu varmı ona bi bakın.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Çok geçmiş olsun
çok geçmiş olsun. tam bilemiyorum ama yine bayagı bir masraf çıkar. kaskodan yaptırın bence. hem ben anlamıyorum hiç birşeyi kaskodan yaptırmıyoruz biz niye kasko parası veriyoruz. bende şimdiye kadar kasko bozmadım ama ömür boyu kasko parası veriyorum. ( inş bozacak kaza bela olmazda) sonunda bana madalyamı verecekler...
Geçmiş olsun,bence de kaskodan ve yetkili servise yaptırın.
cok gecmış olsun..cana gelmemiş takmayın kafanıza![]()
gecmıs olsun....
Hadi Abisi .)
Valla öncelikle geçmiş olsun.Allah daha kötülerinden korusun sizi.
Bir sene sonra ne kadar hasarsızlık indirimi alacağınıza bağlı bir soru bence.Diyelim kaskoyu 900 e yaptırdınız.Bir sene sonrada bu hasarsızlık indirimi ile 650 düşecek.Eğer ki hasar 500 TL gibi bir masraf cıkartıcaksa ki anlattığınız kadar özel servisde de nerdeyse bu kadar tutar gibi duruyor,kasko dan yetkili servisde yaptırmanız sizin için daha mantıklı olucak gibi geliyor.Tabi bu tamamen benim fikrim.Sonuçta siz karar vericeksiniz.Tekrar geçmiş olsun.
çok geçmiş olsun![]()
taner çok geçmiş olsun
aracında garanti ve kasko olduğuna göre kasko şirketiyle anlaşmalı bir yetkili serviste hasarını gidermeni öneririm
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri