Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
74 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: Uzak durulacak servisler

ersan balkan
    nasre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 53

Ankara Kavaklıdere den herkes çok memnun sanırım. Bende İstanbuldan kalkıp Ankarayamı bakıma gitsem.
    İstanbuldaki servisler için bir yorumu olan yokmu?

erhan denizli
    erosistanbul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri
    Edilen teşekkür: 351

istanbul anadolu yakası için küçükyalı birmot derim. bu diğerleri kötü anlamına gelmesin.tek gittiğim yer orası. çünkü başka biryere ihtiyaç duymuyorum.buda bir neden olsa gerek.fiyat, alaka, ikram, sorunları sabırla dinleme,sorunlar karşısında agrasif anlarımı bile olgunlukla karşılamaları bende çok iyi izlenimler bıraktı.çok çok çok çok daha iyi servislere bile ihtiyaç duymuyorum.

berk demirel
    berkkk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 12

Avrupa yakasında mahmutbeyde erkay var herkese önerebilirim.

Atahan Kuşbaşoğlu
    ato - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Vals Mavi
    Edilen teşekkür: 123

ben ankara da hep kartaşa gittim memnunum ama bakım dışındaki işlerde baya fahiş fiyat var örneğin ceza yiğince filmleri söktürmeye gittim 80 tl dedi yuh dedim gittim mamaktaki aksesuarcıya orada 4 tlye söktürtüm ayrıca benim 175liraya aldığım carub zenonun aynısını 315 liraya satıyorlardı ama bakım konusunda iyibir servis

Eser Dilsiz
    hhhed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 43

Ben de evime yakın diye sürekli Kartaşa giderim ancak geçen gün iş çıkışı Kavaklıdereye gittim, sağ stopta bir problem oldu, uyarı lambası yanıyordu. Servisin karşılaması, sıcak kanlılığı vb. konular tartışılmaz ama benim şansımdanmıdır bilmem henüz usta olmayan genç bir arkadaşa ilgilen dediler, stop 2-3 kez söküldü takıdı, tam tamam bitti dedik ki ben servisten çıkarken ışık yeniden yandı, olabilir insanlık halidir, bagajı açtım, tekrar stop söküldü fakat bu sefer uste tarafından ve 2-3 dakikada bitti işlem. Ben ödemeyide yapmış olduğum için arabadan hiç inmedim çıktım servisten. Eve gelip baktığımda stop lambasının altında küçük bir parçanın kırılmış olduğunu gördüm, belki ufacık bir parça ama moralimi bozmaya yetti. Bunun için geri dönmedim ama gördükce moralim bozulmuyor değil.

Zynl krcn
    ZAK1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07ÜJİ34
    Edilen teşekkür: 1924

Alıntı hhhed Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben de evime yakın diye sürekli Kartaşa giderim ancak geçen gün iş çıkışı Kavaklıdereye gittim, sağ stopta bir problem oldu, uyarı lambası yanıyordu. Servisin karşılaması, sıcak kanlılığı vb. konular tartışılmaz ama benim şansımdanmıdır bilmem henüz usta olmayan genç bir arkadaşa ilgilen dediler, stop 2-3 kez söküldü takıdı, tam tamam bitti dedik ki ben servisten çıkarken ışık yeniden yandı, olabilir insanlık halidir, bagajı açtım, tekrar stop söküldü fakat bu sefer uste tarafından ve 2-3 dakikada bitti işlem. Ben ödemeyide yapmış olduğum için arabadan hiç inmedim çıktım servisten. Eve gelip baktığımda stop lambasının altında küçük bir parçanın kırılmış olduğunu gördüm, belki ufacık bir parça ama moralimi bozmaya yetti. Bunun için geri dönmedim ama gördükce moralim bozulmuyor değil.
    Kavaklıderenın ılk memnunuyetsız musterısı dıyebılrız sıze Müslüm abı ile gorustugunuzde kendısı telafı edecektır
    Zeynel KARACAN

"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"

Eser Dilsiz
    hhhed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 43

Alıntı ZAK1980 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kavaklıderenın ılk memnunuyetsız musterısı dıyebılrız sıze Müslüm abı ile gorustugunuzde kendısı telafı edecektır
    Aslında müslüm abiyide tanıyorum, kahvaltı toplantısında tanışmıştık ama konuyu büyütmek istemedim. Dediğim gibi servisten memnun ayrıldım aslında, nasıl olduysa alt tarafta küçük bir parça kırılmış. Bagaj kapağı stop lambasına değmiş sıkıştırmış gibi yani stop tam oturmamış olabilir.

Oğuz KOCA
    İl Başkanı (Isparta) izoci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Isparta
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    330
    Edilen teşekkür: 1913

ısparta demireller den de uzak durun
    TSİ Jetta.

ömür çetin
    ultramarine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    41 H 0039
    Edilen teşekkür: 17

izmit bölgesinde hangi servisi tavsiye edersiniz.

yasin seyhan
    playertr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 2

Alıntı ZAK1980 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ümit neden kavaklıderemı;
    1.Servısın gırısınde Remzi bey,Müslüm bey veya herhangı bır personel sızı tanısın yada tanımasın daha bahcede ıken guler yuz ıle karsılıyor.
    2.Sıkıntınızı sıkılmadan dınleyıp sorularınız 100 u de gecse cevaplıyorlar
    3.Aracınızın basında durup ne yapıldıgını gorebılıyorsunuz dıgerlerı gıbı aracı kapalı bır yere cekıp aractan uzak kalmıyormusnuz
    4.Gereksız gorulen işlemler yapılmayıp extra ucret odemıyorsunuz.(10 bınde Bujı degıstırme,kırlenmemıs yada yıpranmamıs sızı 7-8 bın km daha goturecek fıltreyı sırf para kazanmak ıcın bosu bosuna degıstırmeyıp abı budaha 7 bın km gıder gereksız degıstırmek dıye sızıe onerıde bulunan usta)
    5.Normal iskontoya extra bır ıskonto eklıyerek fıyatı bırazdaha uygun hale getırebılıyor
    6-Aracı teslım alırken iç dıs yıkanmıs oluyor ve motorda yıkanıp ufak bır koruma spreyı ıle onemlı yerlerın su alması onlenıyor
    7-Arac hemen servıse alınıyor bekletılmıyor bır usta bulmak yada yetkılı bulmak ıcın etrafa bakınmıyorsunuz su saatte bıter denıldıgındede bıtıyor
    8-Begenmedıgınız bır ıslem olursa cok nadırendır hemen yenıden laf etmeden tekrar ılgılenılıyor
    9-Sogutmaya antıfırız koymadan arac tamam teslım alabılırsınız dıye servısten gonderen servıs var tesadufen farkına vardıgınızdada aynı servıse hesap sormaya gıttıgınızdede pıskın pıskın sucu kabul etmemıs olan servısı duydu forum

%100000 katılıyorum ve kesinlikle kavaklıdere diyorum

Serdar Kürkçü
    SRDR KRKC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Derin Mavi
    Plaka
    50 ES - 05 ES
    Edilen teşekkür: 630

Ankarada Kavaklıdereyi Tercih Ettim Saolsun İlgilenildi. Bir Sorunuma İlgisiz Kalındı Ve Geriyede Dönülmedi Sonrasında Yeni Açılan Tan Otoyu Tercih Ettim Diğer Sorunumuda Onlar Çözdü . TAN Otoyuda Denemenizi Tavsiye Ederim Arkadaşlar.

Güney ...
    evo_dynmc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 31

istanbul edirnekapı.daki göker oto hakkında bilginiz var mıdır arkadaşlar, aracı ordan aldım ve oraya servise gitmeyi düşünüyorum.

atabay atabay
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. atabayizmir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Arizona Bej
    Edilen teşekkür: 10

Istanbul anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz ekspertiz yapabilecek servis varmı.

Sertaç Sertaç
    smartmavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 445

Şimdilik İstanbul Gürsoy oto'dan çok memnunum. Mecidiyeköy-KUştepe

Bakımlarımı malzemeleri kendim alarak dışarıda yaptırıyorum, diğer herşeyde Gürsoy'a gidiyorum. Özkar ve Haliç'ten sonra üçüncü servis, şimdilik bir sorun yok.

nevruz erdem
    never - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Plaka
    34 AN 0138
    Edilen teşekkür: 239

Ben İzmir de Poyraz dan gayet memnunum

ferhat ferhat
    ferhat78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Edilen teşekkür: 1

arkadaşlar punto evo aracımın ufak bir kaporta işlemi için küçükçekmecedeki fiat özkar yetkili servisine götürdüm lokal boya işlemi yapıldı ve tam bir felaket sokak arasındaki bir oto boyacısına götürsem daha iyisini yapardı ayrıca aracı pırıl pırıl teslim ettiğim aracımın koltukları tozlu lekeli paspasları yağlı bir şekilde teslim aldım SAKIN BU SERVİSE UĞRAMAYIN SAKIN SAKIN...

FİAT ÖZKAR,A GİTMEYİNDE HANGİSİNE GİDERSENİZ GİDİN DİYORUM SEBEBİ YUKARIDA YAZIYOR..AMA TOPKAPI FIRAT OTOYU ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM.

aykut zulfikar
    Bçvş akut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Isparta
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 0

Alıntı izoci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ısparta demireller den de uzak durun
    neden bende servise gidecektim ıspartada başka servis varmı veya tavsiye edebileceğin bir yer varmı

alper demir
    aalperdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Isparta
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 40

Standart slm

Alıntı akut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    neden bende servise gidecektim ıspartada başka servis varmı veya tavsiye edebileceğin bir yer varmı

ne yaptıracağın önemli araba için. 6 ayda çok fazla bakım yaptırdım. sanayi de gökoğlu var barış abi 10 numara insan.. araba için ne yaptıracağını söyle tavsiyede bulunabilirim...

görkem kaan duruk
    gorkem kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    26TZ855
    Edilen teşekkür: 140

küçükyalı birmotu bende seviyorum ilgi alaka gayet iyi

cihan80
    Ziyaretçi cihan80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

adana da mıçılar işini harbi iyi yapıyorlar adamlar ..

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon