Ankara Kavaklıdere den herkes çok memnun sanırım. Bende İstanbuldan kalkıp Ankarayamı bakıma gitsem.
İstanbuldaki servisler için bir yorumu olan yokmu?
Printable View
Ankara Kavaklıdere den herkes çok memnun sanırım. Bende İstanbuldan kalkıp Ankarayamı bakıma gitsem.
İstanbuldaki servisler için bir yorumu olan yokmu?
istanbul anadolu yakası için küçükyalı birmot derim. bu diğerleri kötü anlamına gelmesin.tek gittiğim yer orası. çünkü başka biryere ihtiyaç duymuyorum.buda bir neden olsa gerek.fiyat, alaka, ikram, sorunları sabırla dinleme,sorunlar karşısında agrasif anlarımı bile olgunlukla karşılamaları bende çok iyi izlenimler bıraktı.çok çok çok çok daha iyi servislere bile ihtiyaç duymuyorum.
Avrupa yakasında mahmutbeyde erkay var herkese önerebilirim.
ben ankara da hep kartaşa gittim memnunum ama bakım dışındaki işlerde baya fahiş fiyat var örneğin ceza yiğince filmleri söktürmeye gittim 80 tl dedi yuh dedim gittim mamaktaki aksesuarcıya orada 4 tlye söktürtüm ayrıca benim 175liraya aldığım carub zenonun aynısını 315 liraya satıyorlardı ama bakım konusunda iyibir servis
Ben de evime yakın diye sürekli Kartaşa giderim ancak geçen gün iş çıkışı Kavaklıdereye gittim, sağ stopta bir problem oldu, uyarı lambası yanıyordu. Servisin karşılaması, sıcak kanlılığı vb. konular tartışılmaz ama benim şansımdanmıdır bilmem henüz usta olmayan genç bir arkadaşa ilgilen dediler, stop 2-3 kez söküldü takıdı, tam tamam bitti dedik ki ben servisten çıkarken ışık yeniden yandı, olabilir insanlık halidir, bagajı açtım, tekrar stop söküldü fakat bu sefer uste tarafından ve 2-3 dakikada bitti işlem. Ben ödemeyide yapmış olduğum için arabadan hiç inmedim çıktım servisten. Eve gelip baktığımda stop lambasının altında küçük bir parçanın kırılmış olduğunu gördüm, belki ufacık bir parça ama moralimi bozmaya yetti. Bunun için geri dönmedim ama gördükce moralim bozulmuyor değil.
Aslında müslüm abiyide tanıyorum, kahvaltı toplantısında tanışmıştık ama konuyu büyütmek istemedim. Dediğim gibi servisten memnun ayrıldım aslında, nasıl olduysa alt tarafta küçük bir parça kırılmış. Bagaj kapağı stop lambasına değmiş sıkıştırmış gibi yani stop tam oturmamış olabilir.
ısparta demireller den de uzak durun :)
izmit bölgesinde hangi servisi tavsiye edersiniz.
Ankarada Kavaklıdereyi Tercih Ettim Saolsun İlgilenildi. Bir Sorunuma İlgisiz Kalındı Ve Geriyede Dönülmedi Sonrasında Yeni Açılan Tan Otoyu Tercih Ettim Diğer Sorunumuda Onlar Çözdü . TAN Otoyuda Denemenizi Tavsiye Ederim Arkadaşlar.
istanbul edirnekapı.daki göker oto hakkında bilginiz var mıdır arkadaşlar, aracı ordan aldım ve oraya servise gitmeyi düşünüyorum.
Istanbul anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz ekspertiz yapabilecek servis varmı.
Şimdilik İstanbul Gürsoy oto'dan çok memnunum. Mecidiyeköy-KUştepe
Bakımlarımı malzemeleri kendim alarak dışarıda yaptırıyorum, diğer herşeyde Gürsoy'a gidiyorum. Özkar ve Haliç'ten sonra üçüncü servis, şimdilik bir sorun yok.
Ben İzmir de Poyraz dan gayet memnunum
arkadaşlar punto evo aracımın ufak bir kaporta işlemi için küçükçekmecedeki fiat özkar yetkili servisine götürdüm lokal boya işlemi yapıldı ve tam bir felaket sokak arasındaki bir oto boyacısına götürsem daha iyisini yapardı ayrıca aracı pırıl pırıl teslim ettiğim aracımın koltukları tozlu lekeli paspasları yağlı bir şekilde teslim aldım SAKIN BU SERVİSE UĞRAMAYIN SAKIN SAKIN...
FİAT ÖZKAR,A GİTMEYİNDE HANGİSİNE GİDERSENİZ GİDİN DİYORUM SEBEBİ YUKARIDA YAZIYOR..AMA TOPKAPI FIRAT OTOYU ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM.
küçükyalı birmotu bende seviyorum ilgi alaka gayet iyi :)
adana da mıçılar işini harbi iyi yapıyorlar adamlar ..