Öncelikle geçmiş olsun
Kasko varsa Auto King küçük hasarları hasarsızlık indirimini bozmadan halledebiliyor.Bulunduğunuz yakadaki iyi bir Auto King'e giderseniz sıfır gibi yapıyorlar aracınızın hasarlı bölgesini
Merhaba arkadaslar bugun seridime giren bir taksiye ufaktan dokunduk maalesef.. Ufacik bir kaza taksi soforunun dirdirindan cehenneme dondu bir hayli hararetli ve problemli oldu..
Neyse arkadaslar sorum aracimi nereye goturmeliyim? Autokinge mi servisemi? Tamponum sol farin altindan camurluga kadar cizildi ve kasildi ayrica sol far ayagim kirilmis.. Nerede daha temiz yapilir?
HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..
Öncelikle geçmiş olsun
Kasko varsa Auto King küçük hasarları hasarsızlık indirimini bozmadan halledebiliyor.Bulunduğunuz yakadaki iyi bir Auto King'e giderseniz sıfır gibi yapıyorlar aracınızın hasarlı bölgesini
LEO,Liderlik,Deneyim,Olanak yaratmaktır.
servisi bende tavsiye etmem
autokinge gidin.
resim falan olsaydı boyutunu görebilirdik daha net cevaplar verebilirdik
autoking 30 cm ye kadar olan çizikleri mini onarım çerçevesinde tamir ediyor.
30 cm den fazla ise biraz bastırırsanız mini onarım içinde yapabilirler..
geçmiş olsun..
Aytuğ, çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun...
Teşekkürler ablacım..
ya Ben arabayı tekirdağa getirdim hazır satmaktanda vazgeçmişken servise vericem neyi var neyi yok yapsınlar onlar rahat ben rahat.. Tavsiyeler için teşekkürler.. Auto kingin yaptığı hiçbir işten memnun kalmadım o yüzden oraya hayatta yaptırmam.. Fotoğrafları şu an yükleyemiyorum büyük birşey değil ufak bir çizik ama tamponda yırtıklar oluştu..
geçmiş olsun... hasar büyük gibi duruyor... kaskoyu bozdurmak zorunda kalabilirsin...
Forever AutoKing..
kaza resmi budur.. Pek bir şey belli olmuyor ama far ayakları kırıldı tampon kasıldı derin çizikler oluştu..
hata karşı tarafta ise trafik sigortasından yaptırın.
Hata karşıdaysa ve kesin olarak bunun kanıtı varsa hasarsızlık bozulmadan işlem yapılıyor diye biliyorum.Annemin eski arabasına durduğu yerde vurmuştu bir şoför ve hasarsızlık bozulmadan yapıldı diye hatırlıyorum ama yanılıyor da olabilirim,takibini kendim yapmamıştım onun.
Hata karşı tarafta ise,bunu tutanakla tespit ettiyseniz,taksi şöförü açıklamasında hatayı kabul ettiyse,karşı tarafın zorunlu trafik sigortasından hasarınızı karşılayabilirsiniz.Gerekli evraklar karşı tarafın sigorta poliçesi fotokopisi,her iki tarafın ehliyet ruhsat fotokopileri,her iki aracın resimleri plaka gözükecek şekilde,tutulan tutanak.Bu evraklarla beraber servise gidin halletsinler hiç ugraşmayın dicem ama yine de en az 1 hafta sürer aracınızın servisten çıkması çünkü expertiz gelip bakıcak onaylıcak sonra sigorta 2 gün içinde onay vericek de adamlar yapıcak derken 1 hafta sürüyor işlemler.Geçmiş olsun,Allah daha kötülerinden korusun.
keşke 1 hafta süreydi ya daha arabayı alamadım.. hala daha serviste 3. haftama girdim arabasız.. Tampondan baskada hasar yok.. Allah korusun demekki büyük bi kaza yapsaydım 2-3 ay beklerdim..Bu arada kusur karşı tarafta oldugu belirlendiginden karsı tarafın sigortasından yapılıyor..
Satış esnasında tampondaki hasarlar genelde problem teşkil etmiyor. is ana gövdede bı sıkıntı olmasın. bunun için de bazi sigortaların yıl içindeki ilk kazada hasarsizlik koruma opsiyonu oluyor, ondan faydalanilabilir. bunu yanında tutanak tutlduysa ve de hata karsı tarafda ise zaten kaskodan değil trafik sigortası yolundan mesele halledilebilir.
Bir de parça degisimi gerektirebilecek konularda her zaman için servislerde yaptırmayı tavsiye ederim, en azından satarken su parçası değişti ancak tüm islemler yetkili serviste yapıldı denebilir.
Som olarak mnı kaza ve hasar fotoğraflarınızı atmayın, satarken kaza bu şekilde çok büyük birsey degildi gibisinden kullanırsınız.
Gecmis olsun.
Konu PuntoMan tarafından (22/12/2010 Saat 09:24 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri