Alıntı erdiyilmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sayin N. Can ALI;



Facebook'taki: -https://www.facebook.com/profile.php?id=660516141 adresinizden (ip: 212.253.14.23) isminizin aslinda profil bilgilerinizde belirttiginiz gibi Can Kaplan degil N. Can ali oldugunu ogrendik ve size Can ali olarak hitap ediyoruz.

Lutfen forum icerisindeki yazismalarinizda insanlari asagilayici, rencide edici kucuk dusurucu sozler sarfetmeyiniz. Tartisma ahlakina uymayan, elestiri niteliginden yoksun bu tarz yazilari gercek kimliginizi gizleyerek yazmaya calismaniz da ayrica sizi komik duruma dusuren bir durum oldugunu belirtmek isteriz.

Hepimiz size ayni sekilde yanit verebilirdik ancak, sizin seviyenize hicbir uyemiz inmeyecegini soyleyebiliriz. Forum uyelerimizin saygi ve seviye konusundaki ahlaki duruslari her zaman en yuksek noktada olmustur.

Sizi seviyeli yazismaya davet ediyor, tutumunuzun degismemesi halinde forum kurallarimizin gecerli olacagini belirtmek isterim. Keyifli forumlar.
Bu arkadaş Enriko'da çalışıyo çokta iyi bi adam gibi dururdu konuşunca ama demek içinde bir canavar varmış.Neyse,Enriko'nun kapısından geçmeyeceğiz artık belli oldu..