Alıntı Ahmet Tul Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çalışanlarımızdan Nazım Can alı' nın size karşı sergilemiş olduğu davranışı büyük bir üzüntüyle okuduk.

Personelimize ait bu demeçlerden dolayı Enriko Aliberti ve FIAT markası olarak üzgün olduğumuzu, söz konusu davranışın şirket vizyonumuz gereği tolere edilmeyeceğini belirtmek isteriz.

Konuyla ilgili yapmış olduğumuz tam bir araştırmadan sonra, söz konusu çalışanımızın iş akdinin feshedildiğini bilgilerinize sunarız.

Bu tarz durumların yaşanmayacağı konusunda güvence sunar, sizlerin de desteği ile ilişkilerimizi güçlendirmeyi umarız.

Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür eder, tekrar en samimi özürlerimizi sunarız.

Sevgi ve Saygılarımızla,

Keyifli Forumlar...

Not : Her türlü soru ve sorunlarınız için servis yöneticisi olarak 0 533 200 79 79 ya da 0 232 435 71 00' dan 107' yi tuşlayarak bana ulaşabileceğinizi belirtmek isterim.

Ahmet TÜL
Ahmet bey çalışanlarınızdan Nazım Can alı 'nın işine tam olarak ne zaman son verildi bilmiyorum ama daha geçen hafta cuma günü servisinizde gördüm. Konu sadece o da değil arabamı aldığım gün carbon clean yapılması için servisinize bıraktım ve sizin usta olarak nitelendirdiğiniz ancak benim bu konuda yeterli görmediğim bir elemana içim elvermeyerek teslim ettim aracımı ve basit bir carbon clean işlemi için beklerken aynı eleman mazor pompasının yanmasına sebep oldu. Sorunum çözüldümü çözüldü ama neden başıma gelsin böyle birşey... Servis elemanlarınızı daha becerikli ve özverili bir kadro olarak yeniden oluşturmanızı tavsiye ederim.