bugün aracımı teslim aldım bir dünya parça değişmiş ilk izlenimim debrajım artık tüy gibi olmuş eskiden şimdiki haline göre ciddi sertti yalnız anlamadığım konu 1.vites'e takarken eskisine göre biraz daha sert giriyor yani vites topuzunu tutarken dişlileri hissedebiliyorsunuz onun haricinde diğer herşey güzel!! bu durum uzun sürerse birmot'a danışmayı düşünüyorum
P U N T O F O R U M - forum.grandepuntotr.com
2009 G.P 1.3 Mutj Egzotik Kırmızı
2011 Evo S&S Euro 5 1.3 Mutj Evo Grisi Asist Kit+Safety Plus Kit
senin sorunun muhtemelen DEBRİYAJ BİLYASI iyi ihtimalle AMA PRİZDİREK OLMA ihtimalide var
debriyajdan ayağını çektiğinde ses devam ediyormu
ayrıca arkadaşlar hiç bir geri viteste senkromeç yoktur
ilk önce senkromecin ne olduğunu ne işe yaradığını araştırıp
ondan sonra var yok diye ahkam kesin
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Ya fiat bu şanzımanı yapamıyo ya. Geride senkromac yok servise sordum. ara sıra garc gurc geçmio vitesler fitil oluyorum resmen.![]()
Repair
2.viteste senkromeç vardır. Bakınız : (konu başlığı) ilk anlatılan buydu Anahtarına iddiaya girerim çoşkuncum prizdrek de olabilir ama uzun süre cortlaya cortlaya araç kullandıysa arkadaşımız senkromeç de değişmiştir lütfen değişen parçaların bir listesini buraya yazalım da millet artık birbirine düşmesinsonuçta geçmişte bizim başımıza da gelmedi değil böyle şeyler oradan ufak tefek bilgi birikimleri ile yazıyoruz yanlışımız var ise affola ancak gerivitesdeki senkromeç ile ilgili bişey yazmadım yada yanlış anladım konuyu huh
![]()
Benim bildiğim kadarıyla 2 vites dişlisi senkromeç prizdrek bilyası da değişmiş yanlız dün gece yoldayken 5.vites'te cartlama yaptı ki 5.vites ile ilgili bir şikayetim olmamasına rağmen bu sabah birmot'a gittim tekrar usta ile teste çıktık o sürerken ses çıkmadı geri servise dönerken ben sürdüm küçükte olsa cartlama yaptı 2 defa bunun sonucunda 5.vites dişlisi ve senkromeç sipariş edildi yakında tekrar birmot'un yolu gözüktü bana ustaya sordum tamamen şans diyor 2.vites'in tamiri ile ilgisi alakası olmadığını söylediler bakalım gelişmeleri yazarm
Şakir hepsini değiştirselermiş ya.. kalan dişli fiyatları ne kadardır acaba? sıfır olurdu..![]()
Bence komple şanzımanı değiştirsinler insanın içine sinmez whallahi sonra arabanızı forumda ilan koysanız arkadaşlardan biri hemen salça olacak sizin arabanızda problem vardı diye mesaj atacakalr tabii herkes de etkilenecek olumsuz mesajdan benim başıma da geldiAks komple değişmişti turbo ile beraber sonuçta sıfır parça takıldı arkadaşın biri sizin arabanın motorunda sorun var demez mi satış ilanıma yuh dedim artık
Yani böyle şeyler olabilir yorum yaparlar satarken umarım sogumazsınız arabadan.
doğru söylüyorsun abi aslında... sonuçta bu serviste yapılıyor dışarda yapılsa ve burada yazsam hadi eyvallah ama sonuçta arabam yetkili serviste bakımları yapılım onarımı da yine yetkili serviste yapılmış oluyor servis giriş kağıtlarına kadar tutuyorum ileride sattığımda alacak arkadaşa vereceğim !
Benim araba da geri vitese takınca caarrrttt diye bağırıyor ve bazende geri geri giderken araba vitesten kendini boşa atıyor. Tabi bu boşa atma sırasında ayağımda debriyajdan çekik olduğundan dolayı çok sert bir şekilde oluyor sanki motor yere düşmüş gibi ses çıkarıyor.Birkaç kere beni böyle rezil etti görenlere
Ara sıra da sol arka kapısı açılmıyor. Dün götürdüm 'Kırmak' a yaptırmaya, yaptık dediler ama bugün aynı sorunu yine yaşadım
Arabamdan yavaş yavaş soğumaya başladım. Beni kendine bağlayan tek yanı yakıtta cimri olması. Yoksa hiç düşünmeden satardım.
izmir birmo benim aracım da servisteyken 1 hafta parça için bekliceğimi söyledi ve yedek araç verecekelrini ilettiler bana lazım değildi istemedim ama öyle bir imkan sunuyorlar...serviste özellikle ufuk usta çok ilgili gidenler ufuk ustayı bulup direk görüşürse memnun kalırlar
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri