Ortalama fiyat verirler zaten...ekstre bişiler çıkarsa da ekliyorlar...
Aracımın km si 20000'e dayandı,bende servis için önce arma otoyu arayıp sordum neler değişiyo fiyat nedir diye,
yağ
yağ filtresi
polen filtresi
hava filtresi
yakıt filtresi dedi ve fiyatına 380-450 tl arası bi maliyeti var dedi..
arkasından medos otoyu aradım ,
yağ
yağ filtresi
polen filtresi
hava filtresi
yakıt filtresi
ön takımlar kontrol edilir
rot balans ayarı yapılır
fren balatalarına bakılır değişmesi gerekiyosa telefonla bilgilendirilirsiniz isteğinize göre değiştiririz,bunların dışında ekstra bişey çıkmazsa 300-350 tl arası bi maliyeti var dendi,bende yarına randevu aldım..
çok saçma iki tane bayi arasında bu kadar fark olması bence..
aracımı arma otodan almıştım ama bu yüzden ve aracımı alırken evo paspası vermedikleri için bidaha gitmedim servis tercihimi medos otodan yana kullandım..gayet de memnunum..
Ortalama fiyat verirler zaten...ekstre bişiler çıkarsa da ekliyorlar...
BİR HAYATIN VAR VE SEN ONU EN İYİ BİR ŞEKİLDE YAŞAMALISIN...!!! EndeR
Bende Medos otoda yaptırıyordum bütün bakımlarımı bu aralar 110.000 bakımına giricem bakim ne kadar fiyat çıkarıcaklar. Genelde uygun oluyor söyledikleri fiyat, Medos iyidir.
medos otomotiv forum üyelerimize %10 indirimli çalışmaktadır
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Medos otomotiv e gittiginizde forumdan geldiginizi mutlaka belirtin...
bugün yaptırıp geldim bakımımı,forum indirimiyle birlikte 292 liraya halletmiş oldum..
coşkun abiyi sordular araba aldı mı diye , söyledim civic aldığını hayırlı olsun mesajlarını iletmemi istediler..
10bin bakımı 150 tl tutuyor 20bin 300 tl tutuyor yaklaşık aradaki fark polen ve mazot filtlerinin değişmesi sadece bence 150 tl bu ikisi için çokk... polen 20-30 lira mazotta 50 tl civarı aldıkları fark 150 tl ah bu yetkili servislerr ne yaptıkları belli değil hepsi farklı telden çalıyor...
gerçekten çok fazla. adana birmot 20000 bakım fiyatı 90 hp için 405 tl dediler indirimle vur aşağı tut yukarı 313 tl verdim çıktım. Türkiye genelinde ki servislerde galiba böyle bu 20000 ler pahalı.
Hayır; kim kimi tutar ne kadar yazabilirse...
2009 Tekno Gri Multijet Dynamic
2009 Beyaz 1.4 Fire Dynamic
2009 Gümüş Multijet active
2011 Siyah Evo 1.4 Fire Dynamic
2011 Egzotik Evo 1.3 Multijet Dynamic
2011 Beyaz Evo 1.3 Multijet Dynamic
20 bine merdiven dayadık, fiyat teklifimi aldım hemen
20.000 Km Per. Bakım Evo 111,39 TL
Yağ Filtresi: 9,76 TL
Hava Filtresi: 9,32 TL
Yakıt Filtresi: 65,05 TL
Polen Filtresi 12,15 TL
Mobil1 ESP FORM 5W/30: 86,34 TL
+ kdv ile birlikte 346,93 tl fiyat aldım,
foruma özel %10 iskonto vardı gidince onuda düşürttürürüm.
belki balatalarda değişebilir, o da o günün süprizi olsun![]()
Bende bayramda 2000-2500 km civarı yol yapicam memlekete gitmeyi düşünüyorum. Araç Suan 18300 km de acaba yola çıkmadan önce 20bin bakımını yaptirsam mı ? Tavsiyeleriniz neler.
HTC Explorer A310e cihazımdan 2 ile gönderildi
valla ben 2 gün önce medosa gittim 20000 bakım için indirimli 340 yaptılar? çoskun abi medos kişiye göremi fiyar veriyor nedir? ama kafaya koydum medos işe yaramaz anadolu yakası ustalarının iyi olduğu bir servis bulmak lazım. Bora seninkinde S&S varmıydı?
Konu LorDracula tarafından (26/07/2012 Saat 12:57 ) değiştirilmiştir.
bugün Bursa Çalışkanelden 20.000 için fiyat aldım start stop oldugundan 390-410 arası bişiy tutar dedi. karter korumaya da 230 dedi.
Kimse yanlış anlamasın arkadaşlar aracımın garantisi yok gidipte servise parçalanmayada pek niyetim yok... Eğer sizlerinde garantisi yoksa neden illaki yetkili servis tercih edilir? Varmıdır bi açıklaması?
garantim var, zaten eski tecrübelerimden gözönüne getirince bundan sonra kısmet olursa garantisi biten aracı elimde tutmayı düşünmüyorum. zira sıfır aldığım aracın buğudan dolayı stoplar değişince (kronik), direksiyondaki bi kabartıdan dolayı direksiyon değişince (kronikmi bilmiyorum, forumda bir kişide daha vardı) ve 10 bin km'de turbom değiştiği için. ( arkadaşlarımın sorun sende deyip zorla hamama götürmeleride fayda etmedi) bu ve bundan sonraki araçlarım kısmetse garantili olacağından yetkili servisten başkası gibi bir seçeneğim yok.
hele ki eski aracımda araç tecrübesizliğimden dolayı yetkili servisin değişecek deyipte sanayideki ustamın steteskoptan bozma bi cihazla dinleyip gerek yok dediği triger zinciri 500-1000 km sonra kopunca özel servise tövbe ettim. parama geçer hükmüm, bi sorun olursa karşımda muhattap bulurum, tepelerine binerim.
napalım, izmirdekiler kadar şanslı değiliz ki bi ımız olsun![]()
o km aralığında kayışlar değişiyordu sanırım, ben servisten fiyatı mail atarak açıklamalı olarak istedim, kalem kalem değişecekleri vs göndermişler, sende öyle bişey yapsan ?
birde abi bi liste yayınlamıştı sanki, başlığı bulabilirsin, hangi bakımda hangi işlemler yapılacak diye bi tablo vardı, servisteki teknisyenler sırasıyla ne yapıyor onu gösteriyordu
Medos iyidir, kalitelidir, titizdir, bende imkanım olduğunda 40 bin bakımını medosta yaptırmak istiyorum...
Özgürlüğün Yolunu Aç...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri