Alıntı shn-GP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kavaklıderenin ilgisi alakası çok güzel ama ordaki ustaların bilgisi çok zayıf klimayı gösterdim hiçbirşey anlamadılar cihaz bağladılar sorun yok dediler söktüler taktılar en sonunda bişey yok bütün arabalarda bu böyle deyip heybeden işçilik aldılar neymiş 1 parça söküp takmış benim kafamdaki soru işaretini cevaplayamayan bi servis kartaşa göstericem bide orda zayıf bi usta var adı aklımda deyil sakın ona göstermeyin aracınızı anlamıyor hiç birşeyden sis lambalarım neden tam oturmuyor dedim yeni tampon takıldı benim araca adam diyoki civataları orjinal olmadığı için bakıma geldiğinde orjinal civara buluruz ona göre dedi bende tamam dedim başka ustaya gösterdim usta dediki emotion tamponu olmadığı için tırnakları var onları kırmadan sisler oturmaz civatayla alakası yok aktive tampon takılmış sana yani yetkili servisteki adam bunu anlamıyor ama Femoli Memet abi 1 bakışta bunu anlıyorsa diyecek bişey bulamıyorum o kavaklıdereyi ayakta tutan Müslüm bey gerisi hikaye
Şahin biraz fazla yüklenmiş bir msj olarak görüyorum .. Bana geldiğinde sis farlarının oturmadığını gordüm ve tamponun active tamponu takıldığını bununda traşlanmadan takılmayacağını söyledim bunu serviste bilir fakat servis bunu yapmaz özellikle kavaklıdere çünkü onlar mutlaka ve mutlaka orj parça takarlar yani bu tip sorunları asla meydana getirmezler , sana yanlış civata takıldığını söylemişler evet doğru yanlış civata tampon civatasını sis yerlerine takarlarsa kavaklıdere ne yapsın uygun dillede anlatmışlar klima problemide dediğim gibi hangi servise gidersen git sorununu sorun olarak görmeyip (çünkü hatayı bulamazlar kış mevsiminden ) uygun dille sana izah edeceklerdir.. zannedersem biraz yanlış anlaşılma ve karşılıklı anlayış problemi çekmişsiniz umarım bu kaadar memnun olunan bir servisten (tüm problemleri çözmek için çalışan)sende memnun kalırsın