İşte müşteri memnuniyeti budur... Bravo servisinize...
Askerlik görevim sebebiyle uzun süre aranızda yoktum. Döndüğümde arabamı 60.000 bakımına götürdüm. Uzatılmış garantim olduğun için soyulan teyp tuşlarımın da tamirini istedim. İlk başta blaupunkt'un servisine İstanbula gönderileceği büyük ihtimalle de kullanıcı hatası deneceği söylendi. Gönderilmesini istedim ve 4 gün sonra kullanıcı hatası olduğu, 177 tl + kdv verirsem tamir edileceği sölendi. Kabul etmedim ve geri gönerilmesini istedim. Buna ramen enriko teybi tamir ettirip getirtti ve faturayı üstlendi. Kendilerine burdan da teşekkür ediyorum.
İşte müşteri memnuniyeti budur... Bravo servisinize...
enrikoya söylesek konya servisinde onlar alsalar![]()
Enriko aşmış kendini, beklenmedik hareketler![]()
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
enriko yu kutlarım... müşteri memnuniyeti işte.. bazı servisler için ders olsun..
Bence çok saçma zannetmiyorum kendi ödemiş olsun , bu işte bir bit yeniği var
bir akrabanız yada tanıdığınız değilse (tanıdık bile olsa çok zor) neden böyle bir şey yapsınki muhtemelen garantiden değiştirilmiştir , Kendi adıma bana pek inanadırıcı gelmedi malesef ..
Yinede hayırlı olsun güle güle kullan![]()
garantiden veya parasını ödeyerek değiştirmişler burda mesele bunu yapmaları bence mühim olan işin görülmesi bunuda en iyi şekilde yapmışlar.
garantiden değiştirip kendimiz ödedikte demeleri normal bende olsa aynısını yaparım müşteriyi bağlama yöntemi![]()
Mutlaka çünkü başka alternatif yok
Adem benim araca yeni jant lastik lazım fatuırayı göndereyimmi![]()
Adem bey online ilaç satışınamı başladınız![]()
süpersin abi...![]()
Beni bağlama gibi bir durumları yok zaten arabayı ordan aldım 60.000 e kadar tüm bakımlarımı orda yaptırdım. Ayrıca akrabam, kişisel olarak tanıdığım biri de yok sadece gide gele Murat usta ile samimi oldum o kadar. Onarımın faturasını gördüm benim servis kağıdıma zımbalayıp muhasebeye gönderdiler faturayı. Lensimde de problem varmış altında orjinal cd kullanmamın daha iyi olacağına dair tavsiye vardı. Amacım yanlış anlaşılmaya mahal vermek değil daha yeni garantiye gönderdiğim elektronik bir üründen kazık yiyen biri olarak hizmetten duyduğum memnuniyeti dile getirmekti.
Enrikoyu kutlarım ,diğer servislere örnek olması dileğimle...
Kesinlikle katılıyorum. Enriko'dan beklenmeyen hareketler. Bay enriko'nun bundan haberi yoktur sanırım olsa kesin fatura ederdi size hemde bir kaç katıyla.
Enriko söz konusu olunca her türlü dalavereyi rahat karşılıyorum. Her zamanki durumları çünkü.
Yok öyle bir müşteri bağlama yöntemi Adem. Bunlardaki mantık yutturursak kazıklarız faturayı kaktırırız olmazsa biz ödedik der adamları yağlarız. Bütün mantık bu.
Ayrıca şunu belirtmek isterim. Size yapılan olay Enriko'nun kıyağı değil kesinlikle. İlk başta üzülerek söylüyorum ki sizi kazıklamak istemiş sonra da şikayet vb. edersiniz korkusuna olayı biz hallettik moduna girmişler. Çünkü benim teybiminde tuşları soyulmuştu. Merkez servis uzatılmış garanti kapsamında yenisi ile değiştirdi. Bu Enriko'nun klasik müşteri kandırmaca oyunu maalesef.
Konu JASMINE tarafından (05/08/2010 Saat 15:52 ) değiştirilmiştir.
bu arada enrico teyipleri istanbula göndermiyor bildiğim kadarıyla ... karşıyakada andıran elektroniğe gönderiyor.burası blaupunkt yetkili servisidir.benim gp'de de teyip sorunu cıkmıştı bu firmaya gönderdiler hatta teyb olmamıştı enrico yönlendirmişti bi dünya punto teybi var orda büyük ihtimal orda halletmişlerdir![]()
tamam ben enrikoya sadece garanti kapsamındaki işlerde gittim evime yakın diye
bu arada o firmada ben gp ye set te yaptırdım sahipleri ile konuşurken de bunu söylediler ....enrico ksk ye gönderiyor sanırım ordan istanbul a gidebilir orasını bilemem
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri