hayirlisi olsun adem abi.
artik esma hanima izmirden gelir bakimlari yaptiririz yardim olur herhal bizlerede![]()
çok şükür sonunda bakımı yaptırdım arkadaşlar detaylarıda sizinle paylaşmak istedim fikir edinmek isteyenlere...
koyuncu serviste yapıldı ESMA ULUKAYA hanımefendiye tatlı dilli hoş sohbetiyle ilgisinden dolayı sonsuz teşekkürler..
ayrıca diğer servis çalışanlarınada tşkler..
arkadaş fatura ektedir...
ayrıca eklemeyi unuttum sis farına 125 tl fiyat verdiler montajınada 70 tl istediler ...
Konu ademtahir tarafından (18/08/2010 Saat 14:44 ) değiştirilmiştir.
hayirlisi olsun adem abi.
artik esma hanima izmirden gelir bakimlari yaptiririz yardim olur herhal bizlerede![]()
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
hayırlı olsun adem abi... güle güle kullan...
tşk ederim esercim
abi sis farı orjinal siyah tabanmıymış peki
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
Güle güle kullan Adem Abi, bi sonraki bakıma kadar 10 kere Urfa yapabilirsin![]()
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
üle bunlar benimle dalgamı geçiyorlar çift fiyatı dediler hemen şimdi arıyorum...
aradım fırat bilgi verecekler
evet şimdi aradılar bu yedek parçada çalışan adam dünyadan haberi yok test edildi onaylandı arkadaşlar
120 tl dediğitek fiyatı ve ampül çerceve hiç bişey dahil değilmiş 800 tl ye yaklaşır dedi eleman bende dedim ki kapat tlfu boşuna yazmasın dedim![]()
![]()
![]()
Konu ademtahir tarafından (18/08/2010 Saat 15:43 ) değiştirilmiştir.
hayal dünyasında yaşıyolar deli bu adamlar ya..pleksiglasdan yaparım abi ben sana üzülme![]()
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
Hayırlı olsun Adem abi güzel fiyat..
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
saol canım tşk ederim...
var mi abi gelişme dünden beri![]()
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
seni bi muayene ettirecem olmayacak böyle konyaya geldiğinde tanıdığım iyi bir kaç doktor var chekup yaptıracam sana çözecem sorunlarını![]()
Abi komedi yaa gerçekten çok komik,
Kullanılan malzeme tutarı 140TL ama alınan fiyat 260TL bu nedir ya
Ben sanayide Polen filtresi, yağ filtresi, yakıt pompası, 3lt yağ ve kampanaların boyatılması işlemine 110TL vermiştim. nerdeyse aynı işler yapıldı. Bu yetkili servisler habiden soyguncu ya
Edit: Boyayı kendim aldım
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri