Vallahi evimin yanında bile olsalar ben bir kez daha o kapıdan içeriye sokmam aracımı. Enriko bu saatten sonra ağzınla kuşta tutsa benim için bitmiştir. Ayrıca bu güne kadar onlarda hiç göremediğim ilgi ve alakayı Merkez ve Poyraz'da buldum ben![]()
Vallahi evimin yanında bile olsalar ben bir kez daha o kapıdan içeriye sokmam aracımı. Enriko bu saatten sonra ağzınla kuşta tutsa benim için bitmiştir. Ayrıca bu güne kadar onlarda hiç göremediğim ilgi ve alakayı Merkez ve Poyraz'da buldum ben![]()
merkezin hizmet anlayışı çok iyi...geçenlerde garantimin bitmesine çok az kalması dolayısı ile arka camın önündeki bakalitin clipsi kırıktı ve arka kapı kollarım zor açılıp kapanıyodu..merkeze gittik parça clipsi getirip takdı..kapılarıda yaptı...aradan 2-3 hafta geçti daha bugün aradılar ve yapılan işlemden sonra şikayet ettiğiniz herhangi bisey varmı düzelmeyen sizi rahatsız eden diye..bende kapı kollarım çok olmamış dedim ama garantimde bitti dedim artık..kendileri yinede servise gelip tekrar aracıma bakmak istediklerini ve garantinin bitmeş olmasının problem olmadığını söylediler..bir an önce bizi ziyaret edin dıolar...burdan kendilerine çok tesekkür ediyorum il alakalarına..
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
güzel bir hizmet anlayışı tebrik ederim.
İnanmayın bunlara. İzmir' deki servislerin hepsi dalaverecidir. Müşteri memnuniyeti filan hak getire. Birtek Poyraz' a gitmedim. Onun hakkında yorum yapamam. Gerisinin hiçbirinden memnun kalmadım.
sana yapılan olayıda poyraz bana yaptı..lanet olsun bı daha gıdersem onlara
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
Bunlara ceza kesen bir mekanizma olmadığı için bizim bilmediğimiz daha neler neler yapıyordur bunlar.
Ayrıca konuya dönersek açıkçası Enriko' nun teyp parasını cepten ödemesi bana hiçmi hiç inandırıcı gelmedi.... Aynı şey diğer servisler içinde geçerlidir. 1 tek vidanın bile parasını alırlar. Enriko bana orjinal parçayı kendi servislerinde taktırmak istemiyorum diye parasıyla satmıyordu, zor bela kavga gürültü aldım. Kaldı ki kendileri fatura ödeyipte tamir yaptıracaklar.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri