dedıgınız dogru elalem neder dıye susuyoruz ama susmayacaksınben bu konuda acayıp yuzsuzum su sıralar arkadaslar garantı bankası bonuscarddan dolayı hesap acmıs 10 yıl once acılan hesap haberım yok garantı emeklılıkte akbanktakı hesabıma eft yerıne garantıdekı hesaba eft yapmıslar 10 yılda yapılan ılk eftde 35 tl kesıldı 4 ay sonra ogrendım kesıntıyı bankayı aradım o hesabı benmı actımda benden yıllık ıslem ucretı alıyorsunuz kafanıza gore hesap acıp kafanıza gore borc cıkartıyorsunuz dıye telde derdımı anlattım bugun subeye gıdıp 35 tl yı ıade ettıler,gecen haftalardada kaskodakı yanlıstan dolayı 70 tl ıade aldım oldumu ıkı haftada 100 tl cepten bosu bosuna cıkan 100 tl olacaktı.Akbank 60 tl yıllık ıslem ucretı alıyormus hazıranda hesapta para olmasa dahı buseferde +300 tl lımıt vardı oradan alıyormus hemen ıptal ettırdım + lımıtı haberım olmadan + lımıtten cekecekler ustune ustelık faız odeyecem hesapta para yok + hesapta yokbunlar olmadıgından dolayı 60 tl yansıtamayacaklar ve hesabı kapatacam Bank asyaya gececem eft,kredı kartında ucret yok yıllık ıslem ucretı 20 tl onuda ılgılı bırıme soylerız ıptal edılebılır dedıler 60 nerede 20 nerede zaten RTE somuruyor somurecegı kadar bırde bankalarımı zengın edem
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
ne oldu can aradın mı müşteri hizmetlerini....
işçiliğe bak hizaya gel.
YUH resmen yuh,servislerde bu kadar para harcamayın yazık eger aracın garantısı yoksa yada sorun edıyorsanız tabe. Kardesim bir kere daha tek geçtim seni iyi ki varsın OTO ve .
Captaİn Jack Sparrow
sonucu merakla bekliyoruz....
walla bence bunlar birbirlerini korur gibi geliyo ama bakalım
3 lt yağ, yağ filitresi, motor iç temizliği(motor sılk)ile,hava filitresi, motor kısmı komple temizlik,işçilik 139,60 tl manisa şendilde yaptırdım daha yeni 2 hafta oldu sen aracım 7100km daha
çok güzel bilgi kıyaslama için, Can arkadaşımızın da bu bilgiyi bence yetkili servise ve müşteri hizmetlerine iletmesi lazım. Servisin yaptığı her ikiniz için de parça maliyeti KDV dahil 100 TL civarı. Nasıl oluyor da 220 TL üstüne koyuyorlar 1 saatlik basit bir işlem için (basit dediğimin nedeni ustalık gerektirmeyen normal bir çırağın bile yapabileceği bir bakım)
05 Alfa 156 1.6 Dist. (2004.10 - 2009.10) --- 09 Nissan Qashqai Tekna Exec. (2009.12 - ...) --- 06 Grande Punto Starjet (2010.05 - ...)
sen müşterisin..... her zaman haklısın... zınara bildiğin kadar zınar...
20.000 bakımı fiyatı işte...
1-20.000 km.bakım emisyon kontrolü :63,57 TL
2-Tekerler (4) balans kontolü :16.95 TL
3-yağ değişimi (SELENIA) :73.35 TL
4-yağ filtresi :8.08 TL
5-Fren balata Sprey :4.84 TL
6-Cam suyu :2.90 TL
7-Motor iç temizleyici 327 :16.53 TL
8-buji (4) :51.92 TL
9-hava filtresi :17.43 TL
10-Polen filtresi :27.68 TL
toplam 284.25 TL
Konu Scottie tarafından (06/06/2010 Saat 17:09 ) değiştirilmiştir.
arkadaşlar daha dönmedikleri için bişey diyemicem ama 220 tl fark bayağ yüksek ama sanayidede 120tl dediler yaklaşık benim işlemler için ya fiat hata yapılmadı derse ne olucak ben onu düşünüyorum açıkcası
yukardaki cümleyi söyleyeceksin yetkili biriyle görüşmek istiyorum diyeceksin. Her ortamda da bu adeletsizliği deklare edeceğim falan dersin.. Tabi bu benim düşüncem
Can arkadaşımızın da bu bilgiyi bence yetkili servise ve müşteri hizmetlerine iletmesi lazım. Servisin yaptığı her ikiniz için de parça maliyeti KDV dahil 100 TL civarı. Nasıl oluyor da 220 TL üstüne koyuyorlar 1 saatlik basit bir işlem için (basit dediğimin nedeni ustalık gerektirmeyen normal bir çırağın bile yapabileceği bir bakım)
05 Alfa 156 1.6 Dist. (2004.10 - 2009.10) --- 09 Nissan Qashqai Tekna Exec. (2009.12 - ...) --- 06 Grande Punto Starjet (2010.05 - ...)
Yıllık Bakım 99
Selena 5w-40 69,19
Yağ filitresi 8,08
Buji 51,92
Hava filitresi 17,43
Polen filitresi 27,68
Karter tapa 7,36
Sarf malzemesi 3,90 Toplam 284,58 + 51,22(kdv)=335,80
Arkadaşlar 29/05 de diger servislerde yer olmadığı için Özkar'da yaptırdığım yıllık bakım fiyatı.Benim forumda gözlemlediğim bir nokta İstanbul haricindeki arkadaşlar bakımlarını inanılmaz düşük fiyatlara yaptırıyorlar.Bu bakım için Avrupa yakasında Birmod (350),Özkar(350),Fırat (400),Avcılar(420),Gürses(450),Erkay(400) gibi bayileri hem randevu almak hemde fiatı sormak için aradığımda bu fiyatları aldım.Yani anlatmak istediğim hayatın her alanında olduğu gibi servis konusundada İstanbul'da yaşamanın dezavantajlarından biriyle karşı karşıya kalıyoruz.
yasada dışarda serviste yaptırabildiğin yazıyor. Garantisi de bozulmuyor. Ben bu fiyatları vereceğime dışarda bu işlemi 150 TL ye yaptırırım
. : : : . SOYLU USTA
şurada detay var. arkadaşımda citroen filosu var hiç biri yetkili servise girmedi bakım içinama tabi kesin sorun çıkartırlar
olacağı şu... zararı kim verirse o karşılar....
yani yağ değişimini sanayide yaptırdın... motor kilitlendi... servis bunu hayatta kabul etmez... deşarda değiştirdiğin yağdan olmuş diye başlaar... böylece hiç bir hak iddia edemezsin... araba elinde patlar... uğraş dur....
arkadaşlar bugün fiat genelmerkezden aradılar aslında aynı tas aynı hamam bence akımlımdan geçen herşeyi söyledim valla adam şehirler arası fiyat farkı olduğunu biliğin falan söyledi adama garanti için serviste bakım yaptırdığımızı ve bunu için faiş fiyat uygulandığını söyledim bişeydemedi tabiki fiyatın nekadar fazla olduğunu söyledim site içinde olan konuşmalardan bahsetdim sonra sitenin reklamını yapdım:=)) burda konu açtığımı ve herkez rahatsız oldunu belirtim odabana aysonunda toplandığında kesinlikle söyleneceğini söyledi bende seneyede devam ederse bida fiattan araç almıcağımı belirtim ve servise götürmiceğimi söyledim oda ıkmık etidi sadece bugörüş benim değildedim biliyoruz falan dedi işte bakalım ne olucak
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri