dedıgınız dogru elalem neder dıye susuyoruz ama susmayacaksınben bu konuda acayıp yuzsuzum su sıralar arkadaslar garantı bankası bonuscarddan dolayı hesap acmıs 10 yıl once acılan hesap haberım yok garantı emeklılıkte akbanktakı hesabıma eft yerıne garantıdekı hesaba eft yapmıslar 10 yılda yapılan ılk eftde 35 tl kesıldı 4 ay sonra ogrendım kesıntıyı bankayı aradım o hesabı benmı actımda benden yıllık ıslem ucretı alıyorsunuz kafanıza gore hesap acıp kafanıza gore borc cıkartıyorsunuz dıye telde derdımı anlattım bugun subeye gıdıp 35 tl yı ıade ettıler,gecen haftalardada kaskodakı yanlıstan dolayı 70 tl ıade aldım oldumu ıkı haftada 100 tl cepten bosu bosuna cıkan 100 tl olacaktı.Akbank 60 tl yıllık ıslem ucretı alıyormus hazıranda hesapta para olmasa dahı buseferde +300 tl lımıt vardı oradan alıyormus hemen ıptal ettırdım + lımıtı haberım olmadan + lımıtten cekecekler ustune ustelık faız odeyecem hesapta para yok + hesapta yokbunlar olmadıgından dolayı 60 tl yansıtamayacaklar ve hesabı kapatacam Bank asyaya gececem eft,kredı kartında ucret yok yıllık ıslem ucretı 20 tl onuda ılgılı bırıme soylerız ıptal edılebılır dedıler 60 nerede 20 nerede zaten RTE somuruyor somurecegı kadar bırde bankalarımı zengın edem