İlginç ilk defa duydum..City için geri çağırım olmuştu ama bunu duymadımm..
Haftabaşında Enriko Aliberti den arayıp direksiyonda bulunan civataların torklanması için özel elektronik tork cihazı getirttiklerini ve ücretsiz her GP kullanıcısına uygulama yaptıklarından bahsettiler.Bende çarşamba günü servisin kapanmasına yakın gidip konu hakkında bilgi aldım.Direksiyonumla ilgili çok şükür şu ana kadar bir sıkıntı olmadığı için de elletmek istemedim.Bu konu hakkında bilgisi olan telefonla aranılıp servise çağrılan ve uygulama yaptıran kimse var ise bilgilerini buradan paylaşabilir mi?
İlginç ilk defa duydum..City için geri çağırım olmuştu ama bunu duymadımm..
City için geri çagırımmı yapmıslardı?
I ' m c a p u l i n g . . .
Ben yaptirdim tork cihazi ile ölcüm yapiyorlar, sikilmamişsa sikiyorlar direksiyon milini, çok sa bi parçayi değiştiriyorlarmiş...
merhaba herkese ben fiat yetkili ana bayisinde çalışıyorum. ismi medos otomotiv. direksiyon ile ilgili geri çağırma kampanyası var. bu konuda tam olarak ne yaptığımızı sizlerle paylaşmak isterim. tofaşın belirlemiş olduğu şase numaralı g.puntolar bizim tarafımızdan aranıp servise davet edilmektedir. bu tabi ki aracınızda bir problem olduğunu göstermez. biz sadece gelen arabaların direksiyon milinin torklanması işlemini yapıyoruz. mili torkladıktan sonra elde ettiğimiz tork değerleri tofaşın bize vermiş olduğu değerler arasındaysa herhangi bir sıkıntı yok ancak bu değerler olması gerekenden düşük çıkar ise direksiyon milinin değişmesi gerekiyor demektir. bu konu ile ilgili daha detaylı bilgi için sizleri servisimize bekliyoruz...
herkese iyi çalışmalar...
Şimdi walla aracımda sorun yok direksiyonda ama gidince sorun çıkar veya olur diye korkuyorum![]()
Geçenlerde tekerım patladı yaptılar arabam sola cekıyor..sanırım balans city olamaz dımı
I ' m c a p u l i n g . . .
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri