direksiyon milinin orda ki bir civatayı sıkma torku ile kontrolünü yapmak için çağırıyolar bu konu hakkında sitede baya bir konuşulmuştu
Arkadaşlar Fiat müşteri hizmetlerinden aradılar direksiyonla ilgili servise çağırdılar ( kontrol amaçlı) çağrılan veya giden varmı?
direksiyon milinin orda ki bir civatayı sıkma torku ile kontrolünü yapmak için çağırıyolar bu konu hakkında sitede baya bir konuşulmuştu
GRANDE PUNTO 1.4 FİRE ACTİVE 77 BG 3K
Benide çağırdılar kontrol amaçlıymış randevu verecekelr bekliyorum bakalım
aşağıdaki linkten konuyu takip edebilirsiniz.
Servise davet edildim?
Toyota da çağrı yaptı sanayide hatta ustalar gülüyordu makara konusu yapmışlardı. Aslında servise çağrılan insanlar aklında fiat ile ilgili soru işaretleri kalıyor .Fakat aslında bizler için güven oluşturan bir hareket bu.Fiatın bu sorunu bulması ve problemi gidermek için çağırması çok güzel bi hareket
Ticari imza.
ben bir otomotiv fabrikasında çalışıyorum. araçlarda çıkan sorunları fabrika çalışanları veya servisler bulmuyor. kullanıcı şikayetleri doğrultusunda araştırma yapılıyor. aracın o parçasını montaj yapan eleman sorguya çekiliyor. sonra şasi numaralarından hangi araçlarda olabileceiği araştırılıp. o araçlar geri çağrılıyor. en azında bizim fabrikada öyle...
5 dakika da bişeyleri sıkıp gönderiyorlar. bana sorarsanız ilerde direksyonla ilgili şikayet ettiğimizde biz sizin aracınızı kontrol ettik masraflar sizden demelerinden korkuyorum. neticede türkiye burası
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri