ım zaten 150bin km değişmesi lazım ama bizim millet zincir oldugu için bişey olmaz diyor ama araba performans kaybına ugruyor.
güzel paylaşım
Arkadaşlar 1.3 multijetlerde triger kayışı yok sadece klima power kayışı var ama zincir hiç değişmicek anlamına gelmez belki bunu değişmesi gerektiğini araştırıp bilen arkadaşlarımız var ama herkes bilmiyor triger gibi onun da bakım aralıkları değişim zamanı var çünkü bu zincir uzama ve boşluk yapıyor bu da sese ve arabanın sente ayarının az da olsa kaçmasına ve perfomansdan düşmesine neden oluyor.Fıat ve Opel'in seminerlerinde bunu ilk 1.3 multijet(cdti) combonun zincirini değiştirmizde krankda diğer arabalarda genelde var kama 1.3 lerde yok belirli km aralıklarında sente ayarı kontrol edilmelidir diye düşünmüştük sonra araştırdığımızda fıat opelin açıklamasına göre italyanlar her 60,000 km de aracın motor sente kitleme aparatları ile kontrol edilip eğer sente kaçmış ise eski yerine getirilmesi gerektiği eğer boşluk fazla ise zincir değişimine gidilmesini gerektiğini söylemiştir.
Söylemek istediğim şu zincir de değişiyo arkadaşlar bence 150,000 km de 1.3 multijet zincir değiştirmeli her 60,000 km de kontrol edilmeli ayrıntılı isteyene anlatılır..fotolarını çektim tel yoluyla bakın fikir sahipi olun.Kitleme aparatı yoksa bu işlemi yapılamaz. Saygılar
Oto İzmir servisi
0232-282-06-38 6.sanayi -İzmir
Konu Ziyaretci046 tarafından (18/02/2012 Saat 00:18 ) değiştirilmiştir. Sebep: update
ım zaten 150bin km değişmesi lazım ama bizim millet zincir oldugu için bişey olmaz diyor ama araba performans kaybına ugruyor.
güzel paylaşım
zıncırlı sıstemlerde benım bıldıgım ses gelmeye basladıgında degısmesı lazım dıye bılıyorum.yınede bellı bır kmde degısmesı gereklıdır dıyede dusunurum.eskı mercedesımızde 165000 km'de ses bıle yoktu..
Zincirli sistemlerde değişim 160000km de olmakta.Kayışlarda ise 120000km ya da 5 yılda 1...
Ağir kullanim şartlari altinda daha kontrol ettirmekte yarar var
150 bin olunca arabayı değiştiririz artık
Teşekkürler bilgi için.
bilgilendirmen için saol. İhmal edilmemesi gerekn bir konu. Zincirin uzama yapmasını bilmiyordum. sayende öğrenmiş olduk. Araç 60 bin gelince boşluğu konrol etmeleri için servise istekte bulunacağım.
Doğru ihmal edilmeyecek bir konu benimde acilen değiştirmem lazım sesler gelmeye başladı
Eksantirik kitleme aparatı yoksa tamircinizin senteden yarım diş bile kaçık olsa ses yapar ve sipoplarınız yamulabilir dikkat edin
çok doğru bi konuya el atılmış kardeşim bizim insanımızın çoğu (sözüm meclisten dışarı) çalışıyorsa elleme mantıgında ama zincir war die bu hıç kacırmıyacak bosluk yapmayacak dıe bi kaide yok paylaşım için teşekkürler
Arkadaşlar slm.eksantirik zinciri 1.3 mj,de değişim km,si 160,000.her 20,000 km periyodik bakımda sesi kontrol edilir.sesli çalışma varsa müdahele edilir.düşük km,lerde zincir ses yaparsa sebebi araştırılır.Zincir gergisi yağ basıncı ile çalıştığı için yağın önemi çoktur
Hani bazı uyanık galericiler km yi düşürüyor ya o zaman ne yapmalı? ben aracımı temmuzda 75000km de aldım ama kim bilir belki 130bindeydi. Aracın motoruna tamamen güveniyorum. Şöyle ki bir taksicinin albeasında 450bin km görmüştüm ve daha aracın motor kapağı açılmamıştı ve araç canavar gibiydi.
güncel çünkü önemli...
güzel bir paylaşım tşk ederim
geçen hafta 1.3 multijet albeanın değiştirdik ses vardı siteden leon48 ile mert35 de gördü gergi sonda halen zincirde boşluk var o kadar genişlemiş aracın km si 117000 civarındaydı rentacar aracı 1.3 multijet motorlu arac alırken en çok zincir sesi olup olmadığına dikkat edilmesi gerekiyor
gecen hafta aracımı almak isteyen bi arkadas servise göstermek istedı goturduk ve zincirin ses yaptıgını soyledıler daha aracım 87 binde bu sesi yapması normal mı ne gıbı onlemler almam gerekır en basıt nasıl yaptırırım yptırıp aracı verecegım cunku
selamlar,
ses nasıl bir ses? ornek verebilir misiniz?
zincir vuruyor ses yapıyor denıldı
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri