koyuncuya sırf mehmet icin gidiyorum sorunlarımı tek tek cozuyor ve benm gibi mehmet icin koyuncuya giden bir cok arkadas var. konyada ereglide yetkili servis var bildigim kadarıyla egitimciler olsa gerek konyaya 150 km uzaklıkta
koyuncuya sırf mehmet icin gidiyorum sorunlarımı tek tek cozuyor ve benm gibi mehmet icin koyuncuya giden bir cok arkadas var. konyada ereglide yetkili servis var bildigim kadarıyla egitimciler olsa gerek konyaya 150 km uzaklıkta
Mehmet Paparacıyı diyorsunuz sanırım, konyadaki eski fiat ustalarındandır Mehmet Çay, Konyada baya bir fiat tamircisi yetiştirmiş saygıyla anıyorum kendilerini. Servisine birşey diyemem ama satışta ufak defek hileleri var Konyuncunun arabayı alırken baştan aşağı bir boya kontrolünden geçirmek gerek 0 Km de olsa.
Aynen budur işte. Barış kusura bakma kardeş ama Koyuncudan çıkarttığım sıfır 2006 titanyum gp de üç parça boya çıktı yahu.Takasta kafayı yedim. Bir de sen biliyorsun Orhan Kaygusuz efendi kaygusuzca bana garanti uzatma sözü verdi arkasından suyu içtik.Takasa verdiğim eski aracın satış belgesini Konya'ya gelip kendim almak zorunda kaldım. Daha çok şey var ama onları içime attım söylemicem.
Gezgin Gp.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri