Hafta sonu 10000 bakıma girdi.DENİZLİ YÖN 200 TL
Hafta sonu 10000 bakıma girdi.DENİZLİ YÖN 200 TL
bu arada rüzgar sesinide yapmıslar 140 ta bile ses yok![]()
ve kavaklıdere benden bugün 250 lira aldıiki tane şikayetim vardı onları gidermişler. orda pazarlık da yapmak istemedim
![]()
GRANDE PUNTO 1.4 STARJET 16v LPG
Ankara Ali uğurlu servise aracımı götürdüm. aracı aldığım yer zaten. tune-up yapılırsa 210 yapılmazsa 180 lira fiyat verdiler. motorcu olarak tune up vb. şeylere oldum olası inanmam direk bakım için anlaştım. 6 taksit ile ödedim. 180 liraya çıktı. yağ. yağ ve hava filtresi, eksik olan paraflu vs. sıvıların tamamlanması. komple dış yıkama da dahil![]()
arkadaşlar merhaba, bende 1.3 mjet punto evo mu cumartesi kahramanmaraşta marfi fiat a götürdüm 10.000 km ve yıllık aynı zamana denk geldi. 170 tl tuttu.yağ degişimi, 3 filtre değişimi (yağ, hava, polen) birde kapıları ayarlattım gerçi o garantiden oluyomuş.memnun kaldım.randevu usulu çalısıyolar ve bekle olmadı dedikleri saatte gittim soyledikleri surede bitirdiler.
servisler gerçekten çok pahalı
I Love Abarth
Puntomun yıllık bakımı için bir kaç yerden fiyat aldım.medos 370 Arma oto 410 tl fiyat çıkarttı.Fiyatlar acayip yüksek geldi.Bende en uygun fiyatı veren bostancı kantarcı otoya götürdüm.Yağ+hava filitresi, mazot filtresi ,polen filtresi,klima spreyi+işçilik 376 lira fiyat verdiler nakitte 336 ya yaptırdım.Aracım 2.700 km de.Sizce çokmu pahalı yaptırmışım.Birde trafik sigortasına 260 tl bayıldım.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri