87 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: 10.000 Bakımı ücreti ve servislerde ne kadar ödediniz?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1
    Tuna Çıtak
    somurgen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    17/02/2009
    Yaş
    36
    Mesajlar
    74
    Nereden
    Aydın
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    34UP9552
    Edilen teşekkür: 27

    Standart

    bende 2 hafta once gittim. 10000e değil yıllık bakıma 8500 deydi. 290 lira tuttu. yag yag filtresi hava filtresi polen filresi buji değisti. bide yazılım yenilenmesi gerekiyomus ama vaktım olmadıgı için yaptıramadım. 100 150 lirayı gorunce şasırdım acaba kazıklandım mı ??

  2. #2
    Ahmet Yazgan
    acy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    14/12/2008
    Mesajlar
    100
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 18

    Standart

    Alıntı somurgen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende 2 hafta once gittim. 10000e değil yıllık bakıma 8500 deydi. 290 lira tuttu. yag yag filtresi hava filtresi polen filresi buji değisti. bide yazılım yenilenmesi gerekiyomus ama vaktım olmadıgı için yaptıramadım. 100 150 lirayı gorunce şasırdım acaba kazıklandım mı ??

    bende 1.3 multijet var dün birmot zincirlikuyuya bıraktım aracımın camı çizildiği için kaskodan sağ ön camı değişcek 10.000 km bakım için 165 lirra fiyat çıkardılar internetten randevu aldığımdan %10 iskonto var bakalım aracı aldığımda daha ayrıntılı bilgi veririm.

Benzer Konular

  1. 70.000 bakımı yaptırıldı, ücreti ve detayları
    dmRy tarafından Servis forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 10
    Son Mesaj: 07/09/2010, 21:35
  2. 90 bin bakımı tahmini ücreti
    playertr tarafından Servis forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 8
    Son Mesaj: 02/05/2010, 13:57
  3. 20000 bakımı ücreti
    tguclu tarafından Servis forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 18
    Son Mesaj: 10/03/2010, 02:31
  4. 30.000 bakımı ücreti
    muusti tarafından Servis forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 7
    Son Mesaj: 01/10/2009, 17:08
  5. 40 bin bakımı ücreti
    cusa tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 3
    Son Mesaj: 03/06/2008, 01:59

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com



# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network #

www.fiattr.com   |    www.puntotr.com   |    www.grandepuntotr.com   |    www.puntoevotr.com   |    www.bravotr.com   |    www.lineatr.com   |    www.500tr.com   |    www.ottimotr.com   |    www.aegeatr.com