memlekette öküz çok ayıklayamazsın ki herkes pişmiş herkes yüzsüz yapacak bir şey yok maalesef kardeşim.
pasta cila yaptırmayı düşünüyodum gp yi; okul-iş nedeniyle sürekli dışarda bıraktıgım için, çizilir korkusuyla artık hiç bir şey yaptırmıcam, ay da bir yıkarım, gerisini de hava şartları temizler artık yağmur, kar, rüzgar))
buna katılmıyorum işte. Arabayı yıkayıp sıvı cilayla parlatıp gezmenin yerini hiçbirşey alamaz.
Bir insanın işyerindeki masası onun karakteri, prensibleri ve iş ahlakı konusunda önemli ipuçları veriyormuş.
Bence arabası da öyle !![]()
sertaç yıktın beni birader, yarın ilk fırsatta pasta-cila ne varsa yaptırıyorum, karizma yerle bir olmadan![]()
İstanbulda iyi bildigin bir yer var mı, fiyatları ort. ne kadardır.?
Ati olanin ayaği aksar!...
Gecmıs oLsun![]()
Sessiz ve Derinden HızLı ve qeRiden kımse qelebir mi PesimDen?_?
Dostum,
dokundurmak için değil, tavsiye maksadıyla söyledim. Bana güven. Yıkamacı Würth tercih ediyorum ben. İnternetten bir bak sana yakın biyerlerde vardır belkide. Cila olayı ise 20tl gibi bir rakama kendin alabilirsin. Boyacılar pastayı pek tavsiye etmiyor. Sıvı cila al, kendin uygula. Hem çok kolay hem çok ekonomik.
sıvı cilada önerdigin marka var mı.??? bi hafta sonu deneyeyim bakalım..
ben Carpex kullanıyorum şu an. Yıkadıktan sonra ister gölgede ister güneş altında uygulayabiliyorsun. Çok hızlı. 15 dk. yetiyor. Geçen Koçtaşta TurtleWax'ınkini gördüm. Yanılmıyorsam 18tl idi. O da çok beğeniliyor.
tşk ederim arkadaşlar boyattık neyse arabayı.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri