ALLİANZ SİGORTA Kasko Bayram Tatili Var Deyip Bekletti!
Ben sıfır kilometre aracımı bayiden çıkarmadan allianzdan kasko yaptırdım ve öyle aldım ancak bir sigorta şirketinden beklenen nedir başınıza bir hal geldimi sizi sigortalamaları lazım değilmi bu durumda ben bayramın 2. günü kaza geçirdim bana vuran araç yoluna devam etti bizim teker eğildi servise gittik buraya bakan allianz kasko bayram tatilinde sen pazartesiyi bekle dediler.

Şimdi benim kredi kartından 875 TL çekerken gece gündüz 24 saat yanınızdayız diyorlardı en çok ihtiyacın olduğunda değiller ben bu sigorta şirketinin felsefesine nasıl güveneyim bole bir sigortayla bundan sonra işim olmaz ilk fırsatta bende bir isviçre sigorta şirketine geçeyim nede olsa onlar ramazan bayramı kutlamıyor en azından paskalyaları var onu biliriz.

Şimdi benim arabam 3 gündür mersin boranlar otomotivde bekliyor çok şükür bu gün allianz kaskoya ulaşabildik arabayı bildirdik artık eksper lutfedip gelirse hasar tespit edilecek ve de yapılmasını bekliyecez ..tabi bundan sonraki durum ayrı bir heyecan olacak ...buradan takip edebilirsiniz..../