Sn Osman KOÇ ve Badboy1980 , yıllardır babam ve ben Özkar Otomotivden hizmet alırız.Gerek ilgi ve alakaları gerekse güler yüzleri ve sundukları hizmeti her zaman taktir etmişizdir.Yaşadığınız sorun nedir bilmiyorum ama , bu şekilde karalamalar yapmanız çamur atmaktan öteye geçmez.Orada çalışan onlarca insan var , haklı iseniz ve haklılığınızı Fiat yada mahkemelerce ispat ettiyseniz ne ala, bende yanınızdayım.Ancak eğer elinizde delil yok ise bu yazılarınızı yarın ilk iş Özkar otomotiv yetkilileri ile paylaşacağım.Paylaşacağım ki hem onlar haklarını koruyup ifitiraya uğramasın,hemde işin aslı ortaya çıksın.Yazdıklarınız tezatlarla dolu, kendi kendinizi açığa çıkarmışsınız.Osman Bey anlaşılan o ki siz her işleminizi sanayide yaptırmışsınız , hortum kestirmeler filan,yetkili servisle sanayi işlemini kıyaslıyan zihniyete oldum olası hayran olmuşumdur !.Badboy siz ise önce teşekkür edip sonra yermişsiniz.Arkadaşlar unutmayın burada nicklerlede yazsanız herkes dürüst olmalı.Yoksa güzelim forum sitesi kirli ve gerçek olmayan bilgilerle dolar, ayrıca kanuni yaptırımı çok ağırdır, benden söylemesi.
Yer imleri