Alıntı osmankoc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
özkar servisin bence teşekkür edilecek pek bir tarafı yok.
arabamın altını bir taşa vurdum. boğaz contası bozuldu hırıltı var.
parçayı piyasada bulamadık. servise gittim ne kadar tutar bir bakın diye. 1 saat sonra biter dediler. tam 3 saatin sonunda 60 ytl karşılığı 2 saat daha beklersem değişeceklerini söylediler. sefaköyde contayı 15 liraya kesiyolarmış bu arada.
garanti uzatmayı da teklif ettiler. tabi ben malum kapı problemini ne yapacagız deyince. 1 yıllık 420 ytl civarı bir fiyat verdiler. tamam dedim garantiden kapılarımı düzeltecekseniz olur. bu sefer 44000 de aldıgım arabanın 40000 bakımı sistemde görünmüyor 40 bin bakımını da yapmamız lazım dediler. 40 bin bakımını eski sahibi yaptırdı özel serviste deyince bu sefer bakım yapılsın yapılmasın 257 ytl daha alıp bakımı yapılmış gibi sisteme girmemiz lazım dediler. yapmayacakları bakımın parasını istediler yani. artı 420 daha verip 1 yıl garanti uzatacakmışım. peki bütün bunlar ne için fiat ın hatalı ürettiği arka kapı mekanizmalarını düzelttirmek için. bu kadar pişkinlik bu kadar düzenbazlık ancak koç un ve bayilerinin elinden gelir zaten.
Osman Bey;

Zaten yazımı tam olarak okuyabilirseniz, o teşekkürü geri aldığımı anlayabilirsiniz.

Başınıza gelen duruma şaşırmadım dersem yalan olur. Ben hakkımı sonuna kadar savunacağım bakalım sonuç ne olur.