burayı okuyun
https://forum.grandepuntotr.com/habe...ight=eve+gelen
bi geçen haberlarde görmüştüm. bir albea sahibine ceza gelmiş adam itiraz etmiş. sonradan ortaya ne çıksa beğenirsiniz, başka bir albea sahibi plakanın aynısını yapmış takmış kendisine
buyrun burdan yakın![]()
burayı okuyun
https://forum.grandepuntotr.com/habe...ight=eve+gelen
Teşekkürler Fatih...
Buradan devam edelim arkadaşlar...
çok teşekkür ederim cevaplarınız için .sabah trafik dentleme şub.gideceğim.bakalım ne olacak.
paylaşım için teşekkürler.
Daihatsu Copen
bana dün geldi mithatpaşada ayın 2 sinde akşam 18.18de yazmışlar toplam 14 gün sonra geldi versem benim için geçerli olurmu?
elime şu an 2 yıl önce yediğim park cezası ulaştı. 2006 tarihli. 50ytl. ödeyim mi itiraz mı edim ne dersiniz?
Ne güzel memleket 2 sene sonra ceza geliyo...
Ne geldi peki?
zaman aşımı yokmu?
varsa ve dolmadıysa aksini ispat edebiliceksen et tabii ama boşuna uğraşma...
Ne Mutlu Türküm Diyene!
ödedim ya. 50ytl için itiraz mitiraz uğraşmaya gerek yok. ne memleket görüyorsunuz işte![]()
Bugün eve kağıt bırakmış postacı. Trafik cezanız muhtara bırakılmıştır lütfen alın gibisinden bişe.
Hemen bankamın ceza ödeme bölümüne girdim. 2 tane 45 liralık ceza kesilmiş. Biri 90 diğeri Diğeri 80 lira faiz de yemiş oh ne güzel. Yalnız benim bunlardan hiç haberim yok.
Ceza kesiyorsun bari haber ver. Yok ben önce faizi yeyim ondan sonra haber veriyor kardeşlerim bana.
Ben bu cezayı ödemem. Konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar, daha önce bizzat dilekçe doldurarak cezasını iptal etmiş arkadaşlar var ise yardımcı olurlarsa sevinirim.
Son mesajı ben yazmışım konuya. Hortlatim bari. Şimdi tekrar ceza geldi bana faizler maizler havada uçuşmuş bile. İşte şimdi itiraz vakti.
Geçmiş Olsun Cihan
bende aynı sorunla baş edemedim ve yaklaşık 800ytl ödemiştim bundan bir sene önce (ittiraz hakkım varken, tamamen acemilikten kanun bilmezlikten)
Forumda dsouna cvp buldum belki sende görmüşsündür ama senin sorunun altında durması iyi olur diye düşündüm...
https://forum.grandepuntotr.com/haberler/824-%3D%3D-supriz-trafik-cezasi-nasil-iptal-edilir-%3D%3D.html
o t o b i y o g r a f i :
2006 Hyundai Getz 1.5CRDİ-90ps /
2006 Grande Punto Dynamic 1.3multijet-75ps /
2004 Alfa Romeo 147 Distinctive 120ps /
2008 Grande Punto 1.3multijet-90ps dualogic /
2010 Opel Astra Essentia cp 1.3 CDTi-113ps easytronic /
2004 Volkswagen Golf 5 1.6Midline-102ps triptonic /
2011 Peugeot 308 ComfortPack 1.6eHDİ-115psAuto6R /
2009 Peugeot 308 ComfortPack 1.6HDİ-112psAuto6R /
█▌█ █ ▌▌▌║│
Dostum o yazıdan haberim var da merak ettiğim olay şu:
Aramızda bu dilekçeyi yazıp dolduran ve trafik mahkemesine baş vuran var mı?
Bu söylenti ortada geziyor ama ben yaptım diyene rastlamadım henüz.
Ayrıca bu trafik mahkemesi nerede adliye'nin içinde mi. İşlemler nasıl oluyor defter açtırma katip matip ne kadar para gidiyor, avukata gerek var mı vs.vs.
Sonuçta gidip dilekçeyi vermek kadar kolay bir olay değil malesef...
Yazmışım Cihana...
gülme komşuna gelir başına demişlergeldi...
dedem aradı dün ceza gelmiş diye
işbankasının ödeme sayfasından baktım
Düzenlenme Tarihi 20040120
Tebliğ Tarihi 20041201
işte işin esas komik yanı bu plakayı 2005te aldık
zaten tc kimlik no ve vergi kimlik no bize ait değil umarım fazla uğraştırmazlar...
buraya yazdıktan sonra aklıma geldi bizim plakadan başkasına ceza çıkıyo acaba başkasının plakadan bizemi geldi diye bizim eski plaka ile baktım bu sefer bizim ceza çıktı bakalım bunun için napıcaz...
Düzenlenme Tarihi 20050417
Tebliğ Tarihi 20050417
Vergi Tür Tutar Tarih
09085 45.80 20050517
01085 91.60 20090103
Konu OzzY tarafından (03/01/2009 Saat 22:23 ) değiştirilmiştir.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
arkadaslar bu konuda istanbul 3. sulh ceza mahkemesinin vermiş olduğu karar mevcut ancak ankara mahkemeleri itiraz üzerine genellikle ret kararı veriyor. itiraz üzerine verilen kararın da kesin olduğunu düşününce yapacak bişey yokmuş gibi geliyor insana.. ancak bu aralar bir ceza iptali için ankara trafik mahkemelerine başvuracagım istanbul 3.sulh cezanın kararını da ekleyerek.. benim aldığım duyumlara göre hakim kırmızı ışık park vs.. cezaları iptal etmiyor ancak sahte plaka falan varsa iptal ediyor.
ayrıca verilen karar yüksek yargı kararı olmadıgı icin de diger mahkemeleri baglamıyor yani ankara mahkemeleri istanbul mahkemelerinin vermiş olduğu kararla bağlı değil(hoş yargıtay kararlarıyla da baglı degil ama..) işletilmesi gereken değişik yargı yolları da mevcut. hepsini tüketip "olmadı arkadaşlar ödeyecegiz" derim size de
![]()
Arkadaşlar benim başımada şöyle bir olay geldi, 10.08.2009 tarihinde park cezası yedim polis ceza makbuzunu yazdı bana verdi bende 13.08.2009 tarihinde ödedim. geçen gün (28.12.2009) eve yollamışlar cezayı muhtardan gidin alın diye. gittim 2. nüshayı yollamış adamlar. sonra acaba sisteme mi geçmemiş ödememiş mi gözüküyorum diye "gib" ten kontrol ettim ödemişim gözüküyor (ceza numarası falan tutuyor, alındı numarası falan var).
şimdi sormak istediğim şey bunun bana bir yaptırımı olur mu olursa nereye gitmem gerek yoksa kulak ardı mı ediyim çünkü sistemde ödemiş gözüküyorum.....
ödedidiğiniz ceza makbuzuyla birlikte bağlı bulunduğunuz
nakilvasıtaları vergi dairesine gidip düşüm yaptırmanız gerekmekte
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri