bi geçen haberlarde görmüştüm. bir albea sahibine ceza gelmiş adam itiraz etmiş. sonradan ortaya ne çıksa beğenirsiniz, başka bir albea sahibi plakanın aynısını yapmış takmış kendisine
buyrun burdan yakın![]()
bi geçen haberlarde görmüştüm. bir albea sahibine ceza gelmiş adam itiraz etmiş. sonradan ortaya ne çıksa beğenirsiniz, başka bir albea sahibi plakanın aynısını yapmış takmış kendisine
buyrun burdan yakın![]()
arkadaslar bu konuda istanbul 3. sulh ceza mahkemesinin vermiş olduğu karar mevcut ancak ankara mahkemeleri itiraz üzerine genellikle ret kararı veriyor. itiraz üzerine verilen kararın da kesin olduğunu düşününce yapacak bişey yokmuş gibi geliyor insana.. ancak bu aralar bir ceza iptali için ankara trafik mahkemelerine başvuracagım istanbul 3.sulh cezanın kararını da ekleyerek.. benim aldığım duyumlara göre hakim kırmızı ışık park vs.. cezaları iptal etmiyor ancak sahte plaka falan varsa iptal ediyor.
ayrıca verilen karar yüksek yargı kararı olmadıgı icin de diger mahkemeleri baglamıyor yani ankara mahkemeleri istanbul mahkemelerinin vermiş olduğu kararla bağlı değil(hoş yargıtay kararlarıyla da baglı degil ama..) işletilmesi gereken değişik yargı yolları da mevcut. hepsini tüketip "olmadı arkadaşlar ödeyecegiz" derim size de
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri