34 GR 2130 beyaz evo acibadem cd no:160 da gorulmustur tam resmi cektim iceri hirdim sahibi hanfendei geldi hemen gittiselamlarEklenti 29374
GT-I9300 cihazımdan gönderildi
34 HD 5572 plakalı gri stickerli forumdaş, Ümraniye carsiya doğru minik şelalenin orada saat 12:50 de isparkta park halinde görüldü. Minibüsteydim foto çekemedim, okursa selam olsun buradan))
Discovery cihazımdan gönderildi
39 LN 184 stickerli punto dün akşam saat 7den sonra Tekirdağ otogar ışıklarında görüldü selam olsun.
34vt3830 TP de görüldü libadiyede benzinlikte![]()
Plakasını hatırlayamadığım siyah bir Punto gördüm Pazar günü akşama doğru Forum'da. Selamlar![]()
Önümüzdeki hafta tatil için antalyadayım 31 plaka kırmızı punto görürseniz benimdir bi selektör çakın antalyadaki dostlar![]()
Beni gorup hunharca kornaya basarak arkasindan sellektor attigimda dortluleri yakan diyah 06 fb plaka galiba arkadasa selam ama kim oldugunu cozemedim![]()
Park halindeydim
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
Kırşehir'de gördüm siyah punto forumda aktif mi acaba![]()
Sabah 9 gibi kaptan dinlenme tesisinde karşılaştığımız beyaz punto sahibi arkadaş tekrardan selam olsun![]()
77 EN 489 plakalı arkadaş Karamürsel de evin hemen karşısına park etmiş![]()
BUgün misafirlik için gittiğim kuzenlerde izmirin bornova semtinte kırmızı tek kapı bir punto gördüm. Jet gibi geçti yanımızdan ama arkasında sticker falan yoktu ilerde ışıklarda yanyana geldik camlar siyah içindekini göremedim. Sonra yine gazladı gitti şekildi arabası tek kapı.
hergün hürriyet gazetesinin önünde gri bir pundo görüyorum forumdan birisimi,
pazar günü avcılardan küçükçekmeceye giderken yanyolda siyah bir stickirli punto gördüm sellektor yaktım. dayak yicektik azda birdaha kimseye selektör yakmam arkadaşlar)
Yarin aksam iftar saatlerinde Keçiören den geçeceğim bakalim ilk defa birileri tarafından görülecek miyim![]()
Yok ben o değilim. Ben de o gri puntoyu gördüm. Ama ben de Giyimkentteyim
![]()
77 EN 489 mavi renk puntiş hangi arkadaşa aittir ???
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri