Geçen Perşembe sabahı Eskişehir yolu Tepe hizasında, karşı tarafın sol şeridinden gelen kırmızı bir GP'den selektör yedim. Olay çok ani olduğu için karşılık veremedim, aracı da tanıyamadım![]()
dün akşam bende gördüm avcılar gümüşpala yanyolda bi tane beyaz evo, sitckerlı. bende selektör yaptım yanından geçerken korna yaptım, önüne geçtim iplemedi. ya da farketmedi. bilemiyorum. araçta 3 kişilerdi. plaka da 2632 ydi yanlış hatırlamıyorsam. kendisi buralardaysa selam edelim.![]()
Her Mücadele Eden Kazanamamıştır Belki Ama, Her Kazanan Mücadele Etmiştir...
Geçen Perşembe sabahı Eskişehir yolu Tepe hizasında, karşı tarafın sol şeridinden gelen kırmızı bir GP'den selektör yedim. Olay çok ani olduğu için karşılık veremedim, aracı da tanıyamadım![]()
Gece 1 30 civari meclisten alaya giden yolda gördüm kirmizihatta solladim ve önüne geçtim biri beni görsün diye artik
Discovery cihazımdan gönderildi
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
aksam 8bucuk gibi esatta 80 plakalı stickerlı gri punto gördüm![]()
Yalnız 81 plaka olacak...benimdirözçelik aspavadaydik..
tapetalk
Evvet sonunda bugun 2 tane grande punto stickerli araba gördüm. Ama artık birileri beni görsün![]()
Arabalardan bitanesi siyah 3k grande puntoydu yeni etlik caddesi işbankasının oralarda bi market acılısının onunde 4lü flashörleri yanıyordu saat 10:35 civarıplaka : 06 LYD 75
Diğeride öğleye dogru gersan sanayi sitesine gittim murat giyimin onunde duruyordu gri renkte stickeri arka camın sağ alt köşesindeankarada olmasına ragmen antalyalı bir arkadas. saat 12:10 civarı. plaka 07 K 6371. Selamlarrr
![]()
Bugun bir grande punto evo gordum. Neredeyse tum gun ankara forum outletteydi. Moda sokagi otoparkinda kirmiziplakada yanlis hatirlamiyorsam : 06 RCA 28
İlk defa bi günde bu kadar çok üye gördüm (buluşmalarımız hariç)
önce c.tesi pazarının önünde park halinde 34ee2632 Çağrı yı gördüm
sonra uncalı yolunda 07ad876 Ali yi
en son uncalıdan dönüşte 07ev021 ı gördüm
Allah bereket versin![]()
Güven hastanesinin orda stickerli beyaz bir gp görüyorum hergün ama kimin bilmiyorum.
Kızılay necatibeyde kimler var? Boy gösterisine geliyorum Yargı dersanesine doğru 2 saate ordayim.
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
Annesi rahatsızdı yeni ameliyat geçirdi bu yüzden biraz dalgın olabilir.
bu arada bende punto görünce hemen arka cama bakıyorum ama bir türlü stickerlı araca denk gelmedim bizim hanımda artık dalga geçiyor ne oldu budamı değil diyor. buluşmalar haricinde gördüğüm ilk ve tek stickerlı araç ankarada ahmetin aracıydı![]()
Ne mutlu Türküm diyene.
Yeni ameliyat oldu tarık abi, hatta hastaneye ziyaretine gitmiştik geçen gün. Bahsi geçen gün bayram dönüşü cuma günü 18 ekim yani
Bende bi kaç tane gördüm son günlerde ama hep plakasını unuttum
Bayram dönüşü pul 05 plakalı tjet tek kapı siyah punto önümdeydi tek hatırladığım o![]()
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
Beni de görün ha, 06 BT Kırmızı. Sticker yok ama Abarth logolar var![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri