35 DAY 20 gördüm bugün gri bir punto şok oldum,onu görüpte ben sanmayın he
06 BD 9542 batikentte seyir halinde görüldü![]()
35 DAY 20 gördüm bugün gri bir punto şok oldum,onu görüpte ben sanmayın he
Sabah 07.45'te Karabağlar yolunda uykulu mahmur gözleriyle EMK Ufuk görüldü![]()
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Dün akşam 21:30 sularında abini JK Batıkentte kapısının önünde görüldü.![]()
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
ahahahaha mahmur kardeşim benimkazasız belasız uzaktan gördüm ahanda dedim can gidiyo
maşşallah araban yolda farkediliyo giderken Allah kaza bela vermesin hacı abi..
Balgatta stickerlı 06 DY .... plakalı kırmızı grandepunto görüldü
06 BC .... gri grande punto , ist. yolunda 3-4 sularında görüldü
siyah app plakalı 06 jtd 16 galiba plaka siyah araç bugün saat 4 gibi anadolu bulvarında görüldü
2008 grande 2011 evopunto kardeşliği
bugün e5te çok enteresan bi punto gördüm acayip tamponları vardı kendi yaptırmış belli çamurlukluklar baya şişik falansticker yoktu ama belki bilen vardır
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
Bu sabah Üçkuyular vapur iskelesinin önündeki kavşaktan itibaren birkaç kilometre 35 YP 929 plakalı tek kapılı arkadaşla birlilte gittik. Birkaç korna çaldım, sağına soluna geçtim ama farketmediBir aydır sticker bekliyorum, belki ondandır!
az önce bağdat caddesi aselsan kavşağında 06 p 4100 siyah grande arka camda K.Atatürk sticker'lı aracı gördüm...
2008 grande 2011 evopunto kardeşliği
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri