06 HA ... gri active stickerli araç öğleden sonra gazi eczacılığın orda park haline görüldü
Dun Bora (boris91) kardeşimle karşılaştık konuştuk.. Bugünde okul bahcesinde kırmızı fun yb8452 di sanırım gördüm ama sahibi sınavdaydı heralde..
HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..
06 HA ... gri active stickerli araç öğleden sonra gazi eczacılığın orda park haline görüldü
35 NJU 98 bucada görüldü bp civarı bende arabada uyukluyodum sınav öncesi
35 EEn 88 alsancak cami civarı orta refüjde park halinde
35 UL 475 hatayda görüldü forumdan mıdır merak ettim![]()
ßenim SüRdüqüm hayaTın qeRi viTeSi yoq... qeÇmiŞimi Sadece dikiz aynaSından SeyRediyoRum
33 fv 137 ufuk-punto. manisa - izmir yolu gece 10.00.
Haftasonu İzmir'deydim Bostanlı, Karşıyaka, Konak, Çankaya, Alsancak arası gittim geldim sayısız Punto gördüm ama bir tane bile sticker denk gelmedi. Kendi kendime sticker alınmalı yapıştırılmalı dedim. Hemen kendim de talep formu dolduracağım...
Fiat - Grande Punto 1.4 Fire Dynamic
35 EBN 18 çevreyolunda görüldü 15 dk önce
ßenim SüRdüqüm hayaTın qeRi viTeSi yoq... qeÇmiŞimi Sadece dikiz aynaSından SeyRediyoRum
34 EL 2326 gri gp dün akşam erenköy bağdat caddesinde park halinde görüldü...
cumartesi günü hatayda park halinde gri Gpunto metro çalışmasının ortasına park etmiş
geçtiğimiz perşembe leon48 (asılgan delikanlı olan) + jasmine egepark da
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
arkadaslar yaklasık bır saat once mınıbus yolunda tam kozyatgı gırısının orda t jet yada tek kapı kırmızı bı punto gectı onumden sonra yavasladı camı actı bende actım selam arkdasım dedım mal mal baktı sonra bende forum dan degıldır sandım bastım mala baglanmıs uye bızden degıldır umarım![]()
BB 048 siyah 3 kapi odtu korlarda park halinde goruldu ama ceza yemissin hocam, neyse ki kitlememisler yirttinsahibi kim acaba?
34 de ... önde plakası yoktu arka camınnın alt kısmında turuncu sticker vardı birde galiba ön sağ kapı vuruktu beyaz evo minibüsyolu çemenzar göztepe benzinci istikametinde görüldü
ebn 18 önümden gecti az öncekornoya asıldım dikizdende baktı,tahmin etmiştir heralde
![]()
06 BM 3063 gri stickerli punto saat 9.30 da gmk da görüldü
Dün 06 TLH 77 , önceki gün 06 YMS 60 görüldü..
Haftasonu KOÜ Umuttepe'de sınava girdim. Dönüşte 41 FT 679 Sticker'lı Siyah Punto önümde gidiyordu. Bende şirket aracı Linea vardı, sellektör falan durdurdum. Selam forumdanmısınız falan derken arkadaş yok aracı yeni aldım sen forumdanmısın dedi evet falan derken arkadan araçlar sıkıştırdı devam ettik
Ama araç çok güzeldi, çok beğendim maşallahı vardı. Krom aksesuarlar ve jantlar 10 numara olmuş. Kim sattı o güzelim aracı !!!)
Dün Saat 22:00 Civarında Bizim Sitenin Önünde Bir Punto Gördüm Forum Stickerlı Sahibi İçindeydi Ama Tanımadıgım İçin Sohbet Edemedim Ama Tip Tip Baktım Plakayı Almak İçin Anlamıştır Heralde34 S 5583 Dü Sanırım Plaka...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri