tam olarak şuanda ugurmumcuda özkuruşların arkasında 2 araç arkama park etmiş 34 BPL plakalı gri puntiş dayline farları varkimindir sanki maşukiye buluşmasında görmüştüm.. turuncu stickerı var. arkadaşa selam olsun.
dün antares oto parkında 06 tlh görüldü ama o benden önce lades yaptı![]()
tam olarak şuanda ugurmumcuda özkuruşların arkasında 2 araç arkama park etmiş 34 BPL plakalı gri puntiş dayline farları varkimindir sanki maşukiye buluşmasında görmüştüm.. turuncu stickerı var. arkadaşa selam olsun.
mert35 görüldü önü kesildi selam verildi![]()
ßenim SüRdüqüm hayaTın qeRi viTeSi yoq... qeÇmiŞimi Sadece dikiz aynaSından SeyRediyoRum
06 gss kırmızı punto batıkent özmen çarşısı sabah 8.30'da gördüm
2008 grande 2011 evopunto kardeşliği
Forumda birbirimizi görmelerimiz adına konu başlığı var ama ne yazıkki birlikte olunup yakıt zamlarının bizleri bıktırdığını devlet büyüklerine göstertemiyoruz![]()
Bugün İlk Defa Forum Stickerli Gp Gördüm Kağıthane Bahçe Sokak Sonundaki Yokuştan Aşağıya İniyordu Kırmızı Gp Tek Kapılıydı Galiba Plaka 34 VLK 93 Dü Ben Yayandım Tabi
Sahibini Buldum Dream_Blue Nickli Nazmi Abininmiş![]()
Konu BabyShee tarafından (15/03/2012 Saat 21:35 ) değiştirilmiştir.
Saat 15:00 e doğru, TEM Ümraniye sapağına giderken; siyah bir Punto Evo ile selamlaşıldı
Kendisi buralarda mıdır bilinmez![]()
35 pu 061 gri gp serinkuyu cepte lambalarda şemikler tarafına gitmek için bekliyordu. shellci arkadaşımıza ait sanırım. özellikle pole pozisyonunda olduğu için yeşil ışıkla birlikte şemikler yoluna ilk giren kendisi oldu.
Bügün küçükyalı minibüs yolunda BY yada GY plakalı stickerlı Orleans Mavisi Punto gördüm fakat ters istikamete gittgim için selam veremedim![]()
Konu MachineGun tarafından (18/03/2012 Saat 02:58 ) değiştirilmiştir.
kurtkoy camkoza sıtesının kapalı garajındakı grı punto bızım forumdan mıdır acaba![]()
35 DND78 merti gördüm.selamlaştık ama tanımamış olabilir beni,malum benim araçta sticker yok![]()
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
bugün 4buçuk gibi ın ordan dönerken karşı şeritten gelen beyaz bir evo bana korna çaldı
ama cevap veremedim çünkü teyibe cd takıyordum,son anda kafayı kaldırınca gördüm,kendisine özrü borç bilirim.
2 mizde o yolda baya bir süratli gittiğimizden plakayı okuyamadım![]()
35 PNC 65 bizden midir? Plakadan emin değilim ama evo nun altında nazar boncugu vardı.
bugün kıbrıs şehitlerine sokmuş arabayı orda gördüm. Turuncu aynalar,spoilerde turuncu siyah kareli böle şıktı baya.
Lastikler çok fenaydı ama![]()
35 PNC 65 bizden midir? Plakadan emin değilim ama evo nun altında nazar boncugu vardı.
bugün kıbrıs şehitlerine sokmuş arabayı orda gördüm. Turuncu aynalar,spoilerde turuncu siyah kareli böle şıktı baya.
Lastikler çok fenaydı ama![]()
İki adet evo biri gri biri beyaz plakalar da aynı 34 gc cumartesi bahçeşehir arnina evlerinde muhtemelen evlerinin önünde park halinde görüldü ben evomla gelmemiştim peugeot 5008 vardı yanlarına park ettim)
34 KSU 28 plakalı araç yenibosnada park halinde görüldü![]()
sonax ın sitesinde gördüm trafikte değil,tek kapı mavi araç hoş![]()
FV 137 den makas şov izledim otobanda...selektör çaktım ama farketti mi bilmiyorum,ama makaslar kortucuydu aman abi riske atma kendini![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri