09 d plakalı bir gp sticker lı dün altınkum tarafında görüldü..
16 CSE 79 çekirge de hastanenin otoparkında görüldü![]()
Bugün Saat 17:20'de Forum Bornova'da hareket halinde 35 UU 778 Siyah GP görüldü..
Az önce 22:00 civarı Narbel yolu çıkışında etiketi olan siyah bir GP solladım, bir hanım kullanıyordu plakasını tam hatırlamıyorum ama DE veya TE 768 gibi birşeydi..
Beneficium accipere libertatem est vendere
34 UC 7748 sabah hoşdere caddesinde görüldü deniz atı pastanesinin yanında..
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
16 Temmuz Cumartesi gecesi 22 NC 822 saat 21:30 civarında Kordon'da tur atarken yakalandı![]()
![]()
22 Temmuz 2011 Saat : 08:35 gibi Kastamonu Merkez ilçesi Ulugöl lokantasının önündeki ışıklarda gümüş gri active (yanılmıyorsam) grandepunto.tr sticker li 34 FE 8904 plakalı arkadaşımızı son anda gördüm, araç durmuş olsaydı yanına gidip selam verecektim yolumun üzerinde giderken çok baktım ama bi daha denk gelmedi, ben yaya olarak gidiyordumçok hoşuma gitti forumdan birisini görmek
Beni hiç gören yok mu Bursa'dangerçi bende sitenin stickeri yok belki görüyorsunuzdur beyaz punto evo skydomeli 16 cal 34
![]()
21.07.2011 günü !!!! 06 JS 014 Kırmızı T-Jet !!!! Ankara-Bahçelievler Akdeniz caddesi üzeri Belpa girişinde park halinde görüldü. Aracın maşallahı var çok güzel araç kazasız belasız kullansın.....
Konu drk53 tarafından (22/07/2011 Saat 16:56 ) değiştirilmiştir. Sebep: yazım hatası
Mecnun Bilseydi G.Punto Sevgisini Severmiydi Leyla Zillisini \'\' Drk^53
07 AHC 22 Erdi Ölüdeniz'de tatil yapıyor galiba
Hisarönü'ne gelirsen Carier Silver'a beklerim 1-2 gün daha buradayım![]()
Bulut'un arac oldukca guzel masallah Bulut bu arac hıc tozlanmıyormu,hıc kırlenmıyormu ne yapıyorsun evden cıkmadan once yıkayıp oylemı cıkıyorsun dıye dusunuyorum her daım tertemız gerçi Ömeri'n araçta oyle suana dek kırlı gormedım
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
34 gkh 56 tülomsaş ve ali fuat güven cad. kesişen yerde ışıklarda görüldü... kırmızı...
34 CLM plakalı kırmızı GP idealtepe ışıklarda dün (perşembede olabilir) 13.30 da görüldü..
HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..
34 FT 7611 bostancı sanayide,
34 BZ... sonunu göremedim beyaz gp suadiyede,
16 DC 254 sahilde ve caddede gazlarken görüldü![]()
Konu can-asan tarafından (24/07/2011 Saat 03:23 ) değiştirilmiştir.
keykavus kemal abi yi gördüm... neo alışveriş merkezinde... ayak üstü sohbet ettik...
35 ufs 34 dün gece alsancakta görüldü
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri