06 AE 003 plaka 5K grande idi sanırım stickerlı cepa açık otoparkta görüldü![]()
06 AE 003 plaka 5K grande idi sanırım stickerlı cepa açık otoparkta görüldü![]()
öğlede 3.30 civarı konyalaltı üst yolda gördüm 16 cyt 57...
34 Dmb 36 saat 6 suları
bugün kocaeliden aydına geldim bir Allah ın kulunu göremedim yahu![]()
Dün gece Ankara Ayaş yolu üzeri kırmızı 11 plakalı punto görülmüştür...
Bugün 12:30 civarı 34 BC 7516 mavi gp
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Şenol abiyle beraber (Mjet) Topkapıya gittik![]()
Dj Locness( Talha ) ile antarestte bulustuk 1 saat kadar sohbet ettik sonra ayrıldık![]()
Doğru.Biz kendimiz için ayarlarız o zaman bisyler![]()
Dün Gece 23.40 civarında 34 AB plakalı Siyah Modifiyeli GP Yenibosna - Topkapı Hattında Görülmüştür...Bu Sabahta 34 LUS Plakalı Siyah Modifiyeli GP Bayrampaşa Tapağından Haliçe Çıkarken Görülmüştür...Tabi Bunlarda Sticker Yok Ama Forumda Olduklarından Eminim![]()
Sol Şeridi Kapama Belki Ben Geçerim...Kapasanda Fark Etmez Polemiğe Girmem YaN KoYaR, GideriM.!!
35 ac 0990 dı sanırım,kırmızı GP.Bayraklı da Fatih camiinden az ilerde park halinde görüldü. Bu ara İzmir semalarındayım bakalım kimler takılacak radara![]()
Grey Goose ...
Dün akşam üzeri saat 8-9 civarlarında 34 ZOF 91 veya ZDF plakalı lacivert Grande Punto'yu gördüm bahçelievlerde. Önündeki avensisteydim dostum![]()
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
Dün akşam 19:00 civarı Eryaman Göksuda 06 BT 0496 plakalı yakışıklı kırmızı GP gördm.Sileceğine not bile yazdım![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri