dün 35 al 0864 kırmızı bostanlı sonduraklar otoparkında..
birde edelsang metalik beyaz
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
Plaka göründü hıc sorma esercim..Dün fuara gıtmıstık vapur sefası yapalım dedık feribot ıskelesının otoparkına koymustum..
Önemlı bır konuda dun fuarda kan verdım cok mutlu oldum..
I ' m c a p u l i n g . . .
bugün siteden never isimli izmire t jet kazandıran arkadaşla tanıştık nevruz abiyle t jetle toplantıya en kısa zamanda gelicekmiş 35aev 84 eroltuncer bi de onu gördüm
Konu Ziyaretci046 tarafından (02/09/2010 Saat 22:20 ) değiştirilmiştir.
dün saat 3 civarı merkez serviste Ümit abiyi gördüm biraz lafladık iyi oldu![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Sabah işe giderken orhan arkadaşıma rastladım iki sellektör bir korna ve yola devam.
öğlen saatlerin kızılcıklıda 26.tf. ... gördüm siyah gp.. sitemiz üyesi.....
iki gün önce okinen nickli üyeyi gördüm.. ama sticker yoktu.. stopunda nicki yazılıydı.. oradan çıkardım...
Konu Scottie tarafından (04/09/2010 Saat 16:04 ) değiştirilmiştir.
34 dc 6185 Kadikoyun gobeginde kirmizi punto
GPtolga / jasmine / oto / leon48 / birde ismini hatırlayamadığım polis arkadaş
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
hehehhee önce ben seni gördüm.![]()
![]()
aksam 8 gibi bahcelide 06BD9542 plakalı stickerli araqcı gordum..benmkinden baska gördüğüm ilk stickerli arac..![]()
plakasını hatırlayamadıgım bi araç var 3 kere aynı yerde gördüm sahil yolunda küçükyalıya dönmeden orda kırçiçeğinin önünde beyaz GP plakasını tekrar gördüğümde yazıcam 35ADU gibi bişeydi sanki. Bide 3 gün önce Kırmızı GP Alsancak Fuarın Orda namık kemal lisesinin orda otoparkta gördüm plakaları hiç aklımda tutamıyorum![]()
Repair
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri