faruk abiiiii,beni duyuyo musunnnn????
sabah 08.50 de dedemanın onunden geçtiysen ben seni gordumm,ama emin değilim...araç seninkini tıpkısıydı ve stoplarda karartılmıştı,ancak spoileri goremedim,belkide yan taraftan baktıgım için gorememişimdir...
faruk abiiiii,beni duyuyo musunnnn????
sabah 08.50 de dedemanın onunden geçtiysen ben seni gordumm,ama emin değilim...araç seninkini tıpkısıydı ve stoplarda karartılmıştı,ancak spoileri goremedim,belkide yan taraftan baktıgım için gorememişimdir...
oruç maalesef önümde kimse olmuyorher zaman öndeyim
![]()
dün günübirlik ankaraya gitmiştim. sabah 9da başbakanlığın orada titanyum gri active bir gp gördüm ama plakayı tam seçemedim uzaktan. 06 bf'ydi ama bg de olabilir. uzak mesafedeydi. bir de kullanan kişinin biraz tarama özürlü olduğunu gördüm![]()
yaw bugünde amma bereketli bir gündü..
hem femoliyi..hem tolgaank88'i...berk'i...kamikaze'yi gördüm =P=P=P
aaaa ne tesadüf bizlerde hep birlikte sen gördük![]()
hımmm bende 2 tane gp hatırlıyorum,ışıklarda kavga ediyolardı...bitanesi kırmızı diğeri orleans maviydi,hatta bi ara kırmızıdaki adam mavi arabanın kapısını açmaya çalışıyodu...ama kırmızı daha bomba duruyodu![]()
hayret ben sizi gördüğümü hatırlamıyorum.![]()
Sen rüya alemindeydin kamikaze bişi hatırlamazsın
Tolga hangi edepsizmiş o kavga eden kesin mavi gp nin içindeki çıkarmıştır kavgayı utanmaz kırmızı gp nin aynasını kırmaya çalışıyordu hatta heyecan yapıp yanlış yola saptıda kayboldu inek![]()
neyle korkutuyorsun bay mö gelmezsen gelme20 ytl nin adamımıyız ula biz hehehhehhehhe
sen sana olacakları düşün..
Bu arada ibrahimkc yi gördüm bizim dükkanın önüne park etmişti![]()
egzotik kırmızı,06 bn 2179 hemen hemen hergun goruyorum buklum sokakta...hatta bizim karşı apartmanda sanırım kendisi...
Faruk tuzluyu bu aralar herkes görüyor bir ben göremiyorum NEDENSE ? ::::![]()
bugun oglen alperi (06 ad 9158) gordum,beytepe-city center otoparkında...
alper sanırım yaz okuluna kaldın![]()
Bugün ilk defa mersinde 33 DD 924 (Anvil) arkadaşımızı gördüm kornalaştık ama ailesi vardı herhalde durup tanışma fırsatımız olmadı birdahaki sefere tanışmak isterim kısmet olursa ama yinede siteden bir arkadaşı görmek gerçekten çok güzel.
Ben de bu akşam 22:00 civarlarında Berk'e rastladım. Ama o bizi göremedi sanırım...
https://forum.grandepuntotr.com/members/berk.html
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri