Hafta sonu Antalya-Denizli-Aydın-İzmir-Bergama yolunu gidip geldim hiç bizden birini görmedim :)
buraya yazan olmadığına göre beni gören de olmamış :)
Printable View
Hafta sonu Antalya-Denizli-Aydın-İzmir-Bergama yolunu gidip geldim hiç bizden birini görmedim :)
buraya yazan olmadığına göre beni gören de olmamış :)
aynen talep edeceğim bugün :D
Ben foruma üye olduğum sıralarda, üstelik Edremit'te bir arkadaş görmüştü :) İnsan şaşırıyor, seviniyor. Hatta sonra bir arkadaş daha gördü İzmir'de. Demem o ki, sticker alın :)
Bu arada, Güzelbahçe-Alsancak güzergahını iş günleri kullanan yok mu? (Saat 07:30-08:00 ve 19-20:00 saatleri arasında) Bir sürü Punto görüyorum ama hiç sticker yok.
Ula trafikte birsürü punto görüyorum hiç sticker yok arkadaş ya herkes sticker alsın yapıştırınca noluyo sanki yapıştırıverin
Haklısın valla, plakaya odaklandığım için renk aklımdan çıkmış:) Ben de çok punto rastlıyorum artık, ya da ben 8-9 aydır ona geçtiğim için bana öyle geliyor ama çoğunda stıcker yok, ben de geçen ay talepte bulundum, çoğunluğu bekliyorum kargoyu. Hadi stıcker alın ya.
16 jsc 75 plakalı araç Erdek hürriyet caddesinde görüldü... Forumdan mı bilmiyorum ama :D ben yaya idim.
34 PSY 13'dü galiba yanılmıyorsam.. Kırmızı GP
E5'te görüldü cevizlibağ merter arası..
41 plaka kırmızı ibiza bendim :D
Birde yeniköy tarafında lacivert gp gördüm turuncu stickerlı
fotosuda var iki arabanın yarın atarm ancak :)
Orleans mavi bir gp,forum stickerı ile tunus caddesonde görüldü. Plakayı okuyamadım fakat,stickerın rengi kırmızımsıydı.
Ailecek içindelerdi. Genç bir abimiz vardım dilerim bunu görür. Çok merak ettim kendisini. :D
MB860 cihazımdan 2 ile gönderildi
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...59499522_n.jpg
abarthımız garajımızda yatıyor hergün görüyorum malum şenol abim askerde emaneti bizde iyi bakmak lazım
18 DU 099 kırmızı kulaklı Punto Ankara'da görüldü baya kovaladım kardeşim :)