Nerelerde dolanıyon abi görüyüm seni :D
Printable View
valla bursada fink atıyorum beni de gören olmuyo sanırım
hergün esattan ankamalle geliyorum işe onun dışında tunalı cebeci falan geziyorum hiç rastlamadım :D
forum stickeri var bende ya haftaiçi hep bimeks'in olduğu girişe parkediyorum :D
tamam kardeşim sağol :D :D
Saat 13:00 gibi, Ümraniye metro çalışmalarının olduğu çarşı sokaklarından birinde, sokağın sonunda caddeye çok yakın park etmiş kırmızı renkli, tek kapılı ve de sitemizin stickeri mevcut olan 34 EJ 5881 plakalı dostuma okuyorsa buradan selam olsun:) Punto gördükçe çok sevniyorum, hoşumagidiyor:)
Balikesir Yaylada avm otoparkinda görülmüştür.
GT-I9500 cihazımdan 4 ile gönderildi
06 bd 2134 fotum stickerlı mavi punto kocatepede görüldü :)
Beni ilk görene 70 lik viski beyler :D
34 dt 5534 plakalı kırmızı punto bahçelievler yanyolda akşam saatlerinde görünmüştür :D
la oğlum hergün görüyodum seni daha ne yapayım sana yanyana bile çekiyoduk arabaları :))
21eylül cumartesi günü eskişehir yolunda gordiona gelmeden gri forum stickerli bi arkadaş görülmüştür plakayı hatırlamıyorum önüne geçip dörtlü yakan kardeşin benim :)
hergün oturduğum sitenin otoparkında 07 plaka granit gri renkli puntocu kardeşim arada bende çekiyorum puntişi ama bi denk gelmedik seninle selamlaşamadık sitenin otoparkındaki e36 benim arada da 06 bh 5265i çekiyorum kardeşim denk gelirsek tanışmak isterim ( horonkent sitesi )
Dün akşam 20:00 civarında batıkent meydan avm önünde BY7694 park halinde görüldü.
Dün (24 Eylül) Agora'nın otoparkında kırmızı bir GP vardı ama plakasını hatırlayamadım :) Ayrıca Atatürk etiketi de vardı.
Dün 15:00 gibi 06BP.... plakalı 40 bin TL ye satılık olan abarth GP ( siyah ) ilanı sitedede var onu gördüm onunda beni görmemesinin imkanı yok tam önünden makasa girdim çünkü :D
Anlik olarak gördüm foruma bakarken:D yaya halindeyken önümden siyah stickerlı punto gecti
plaka 07 cag 16 orda selam veremedim ama burdan selam olsun:)
bugün sabah 9da emniyetin orda bayan sürücünün kullandığı gri punto gördüm stickerlı