Alıntı punto57 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Somalılar ve Ermenekliler demek ki farklı düşünmüş ki AKParti orlarda oy arttırmış,

Maden Kazaları mevzusunda Senle aynı Fikirdeyim,

yanlış edilmiş gereksiz, yaralayıcı bir cümle.

İşin fıtratına girmenin Alemi ne,

Kaza oldu Hepimiz üzgünüz dese, yeterli olacakken,

işin analitiğini yapmak mühendislerin işi olmalı,

Sonuçta insan bunlar,

hata mı sonuna kadar hata,

Teknik konularda Teknik insanlar öne çıkmalı,

Ama bizde Sağlık Ocağındaki Doktorlar Halka hizmet etmemek için eylem yapınca insan teknik insanlardan şüphe duyuyor.

Mühendisler Odası, Tabipler Odası, Barolar Ne kadar teknik konuşuyor ki,

Hep siyaset hep siyaset!

Şimdi hah oraya geleyim madem.Sağlık.Dediler ki herşey ücretsiz oldu eskiden ilaç alınamıyordu sıra beklemekten canımız çıkıyordu hastanede hastanelik oluyorduk.

Şimdi ne değişti? İlaç alma işlemleri hızlandı, ama hala paralı.Doktora gidebiliyoruz çünkü aile hekimimiz var.Ama o da paralı.Üstelik muayene ücreti ilaç alınırken eczanede ödeniyor.Hastanelerde sıra? Ankarada numune hastanesine gidin.kasap mı hastane mi belli değil.

Şimdi doktor neden isyan etmesin? Devletin verdiği şırınga hastanın damarında kırılıyor kalıyor.Yaptığı diş implantı bedava, ama doktor uyarıyor diyor ki bu dişi çok kullanma.Bu mudur ücretsiz sağlık? Doktoru sen nerdeyse 20 saat çalıştırıyorken neden isyan etmesin doktor?

Sizin işinizi 20 saat boyunca hafta sonları da dahil olmak üzere yapmanızı söyleseler, üstelik canla uğraşsanız.Bence siz de isyan ederdiniz.

Gel gelelim teknik verilerin aldatmacasından çıkmaya.2000Li yıllardan örnek vermenin mantıksızlığı şurdan doğuyor.Bizim ekonomimiz artık içe dönük olmadığı için her işimiz dışişleriyle alakalı.E yurt dışında ne oluyorsa biz de ona göre ekmek yer haldeyiz.

Sebep? Çünkü yerli malı özendirilmedi, bakkal çakkal battı, yerini yabancı uyruklu hiper süper marketler aldı.heryer avm oldu.Manav kasap bakkal iş yapamaz oldu.Haydi bunlar fasa fiso desek.15 yıl önce maaşınızla aldığınız ev öteberisini, altını, ya da doları bi önümüze koyup hesaplasak, şu ankine ağlardık.Benim babam ağlıyor vallahi..

Daha neler var sayılacak.Ama objektif bakmak gerek.Ben koalisyona inanıyorum ve mhpnin tavrını kınıyorum.Chp Mhp koalisyonu bu memleketi aklardı.mhpnin yaptığı memleketi tekrar karanlığa sürmek gibi birşey oldu.Sanırım sn bahçeli olayın ak partiden ve etkilerinden sıyrılmak olduğunu anlamadı.

bakalım neler olacak.